INTIM

8 hiba, amit a férfiak elkövetnek az ágyban

2011. április 22., péntek 18:59

Túlzott magabiztosság, figyelmetlenség, ápolatlanság: többek közt ezek szerepelnek azon a listán, amelyben a férfiak hálóban elkövetett hibáit összegeztük. A felsoroltak az általunk megkérdezettek véleményét tükrözik, de a legtöbbel mi is egyet tudunk érteni.

Nemrég összegyűjtöttünk néhány olyan hibát, amire a nők hajlamosak a hálószobában, de természetesen a férfiak sem maradhatnak ki a szórásból. Érdekes és tanulságos pontokra bukkantunk.

1. Ápolatlanság

Az általunk megkérdezett nők nagy százaléka első helyen említette az ápolatlanságot, ami természetesen nem azt jelenti, hogy a férfi mindig legyen kikent-kifent, tökéletesen makulátlan, de azért legyen egy bizonyos szint, ami alá nem süllyed. Tímea (29) például így fogalmaz ezzel kapcsolatban. „Nincs bajom a természet adta nedvekkel, szagokkal, de van az ápolatlanságnak egy foka, amitől kifordul a gyomrom. Ha jó fej vagyok, elküldöm az illetőt zuhanyozni és elmagyarázom neki, hogy ezt így a jövőben soha többé, ha szar fej vagyok, akkor elküldöm.” Az igénytelenség olykor magára a hálószobára is kiterjed: „Az ágyneműjük ritkán makulátlan, legtöbbször morzsa, taknyos zsepi és hasonlók bújnak meg benne” – jegyezte meg Tünde (27).

2. Túlzott magabiztosság

A magabiztosság alapvetően nem egy rossz tulajdonság, feltéve, ha nem esünk át a ló túloldalára. A hálószoba különösen érzékeny terep ilyen szempontból: a férfinak egyszerre kell gyengédnek, mégis határozottnak lennie. „A szexben az egyik legjobb rész, amikor a kapcsolat elején a férfi és a nő finoman egymásra hangolódik, megtanulja egymás testét” - mondja Kata (28), aki szerint „akadnak olyanok, akik úgy hiszik, nincs mit tanulniuk, mindent tudnak és rossz néven veszik, ha jelzed, hogy mit hova, hogyan, mikor és mennyire. Ez elég sokat elmond a férfiról." Ennél már csak az a rosszabb, ha egy férfi úgy próbál meg valami kedveset mondani, hogy üvölt róla, mire megy ki a játék.

3. Rutinszagú és lélektelen „munkamorál”

A pornóra emlékeztető viselkedés már a nők hálószobában elkövetett hibáit taglaló cikkünkben is felmerült, akkor az általunk megkérdezett férfiak ezt végtelenül viccesnek és szánalmasnak találták. Ám az is előfordul, hogy éppen ők „szeretik pornóssá tenni a bigéiket” – mondja Tünde, aki szerint „ők se nagyon tudják, mi a pornó és a szerelmeskedés között a határ”. Más részről viszont a férfiak is remekül tudják hozni a lelketlen pornósztárt: az érzelmek nélküli döngetés viszont korántsem az elsöprő férfierő mutatója, inkább szánalmas. „Irtó béna, ha a férfi magabiztos profizmussal lát hozzá a munkához, szemmel láthatóan egy bevált forgatókönyv mentén halad, és csak reszel, hajtogat, reszel és hajtogat. Ettől frászt kapok” – vallotta be Tímea.

4. Türelmetlenség és az odafigyelés hiánya

Tény, hogy a férfiak sokkal hamarabb készen állnak a szexre, mint a nők: a ráhangolódás az utóbbiaknál jóval hosszabb folyamat. Ez Lia (29) összes eddigi partnerénél probléma volt: „A csajoknak szerintem agyban kell ott lenniük ahhoz, hogy jó legyen a szex, és most itt nem arra gondolok, hogy virág meg gyertyafény - attól maximum ellágyulok, de szexelni nem lesz kedvem -, hanem arra, hogy legyen időm ráhangolódni a másikra, megkívánni, eljátszani a gondolattal, és utána megvalósítani. Nálunk ez nem olyan fiziológiás reakció, mint a pasiknál, hogy reggel erekcióm van, és akkor hajrá... Ha agyban nem vagyok ott, akkor se kedvem, se energiám az egészhez. Sokszor nem kell nagy dolgokra gondolni, elég egy mondat, ami betalál, egy simogatás, csók, vagy egy jólirányzott bugyiletépés, de ha nincs meg az a bizonyos kattanás, akkor az egész semmit sem ér”.

5. A csúcs elérésének szakadatlan forszírozása

A férfi sokszor személyes kudarcként éli meg, ha nem tudja eljuttatni a szeretett nőt a csúcsra, és ebből kifolyólag képes mindent megtenni azért, hogy ez a probléma elháruljon. Ez igen dicséretes addig, amíg már kicsit sok nem lesz a jóból. „Nagyon idegesítő, amikor a hálószobába beköltözik a teljesítménykényszer, a szex pedig valamiféle melós és fárasztó testedzéssé alakul át, a csúcs megmászása pedig kötelező, addig erőltetjük, míg össze nem jön” – írta körül a jelenséget Kata.

6. A másik csúcsra juttatásának elbagatellizálása

Bizony, előfordul, hogy ugyanannak a hibának az ellenkezője is helyet kaphat egy ilyen listán. A férfiak ugyanis sokszor a két véglet közt lavíroznak: vagy erőltetik a dolgot, vagy nem igazán foglalkoznak a másik örömével. „Ha őszinte vagy és megmondod nekik, hogy hát babám, nem mentem el, akkor vagy elütik egy olyan poénnal, hogy pedig pont ugyanannyi időd volt rá, mint nekem, vagy máskor szólj előbb, és megsértődnek" - mutatott rá Tünde.

7. Óvszerhiszti

Az általunk megkérdezett nők kétségtelenül ezt a problémát emlegették leggyakrabban. Bár az óvszer egy rendkívül praktikus eszköze a nemi betegségek és a terhesség elkerülésének, ráadásul rövid távon jobb megoldás, mint a fogamzásgátló, a férfiak mégis fintorognak, ha szóba kerül, és igyekszenek kibújni a viselése alól. (Vagyis nem akarnak belebújni.) Sok férfi számára luxus a védekezés, „inkább kiszállnak, mielőtt beér a vonat” – mondja Gréta (25). „Értjük mi, hogy kényelmetlen, de ők is értsék meg, hogy a fogamzásgátló szedése pedig kicsivel több, mint kényelmetlen: az egész szervezetünkre komoly hatással van – nem beszélve az anyagi vonzatáról” – tette hozzá Ágnes (26).

8. Az exek folyamatos felemlegetése, más hódításokkal való kérkedés

Olyan is akad, aki előszeretettel emlegeti a korábbi szexpartnereket, főleg abban a vonatkozásban, hogy náluk mennyire jól bevált ez és ez a módszer. „Az a kedvencem, amelyik azzal kérkedik, hogy ő annyira jó szerető, hogy volt olyan nő, aki egy alkalommal nyolcszor élvezett el, mindenki minimum háromszor” – ecsetelte Hanna (29). „Elemi tévedés, hogy minden nő ugyanattól és ugyanúgy élvez, mint az előző, tehát érdemes nem feltétlenül az exnél bevált fogásokat erőltetni, izzadva - nem az élvezettől - és értetlenkedve”.

Szerinte külön kiemelendőek azok, akik vég nélkül „hangoztatják, hogy nekik még egyetlen nő sem játszotta meg az orgazmust, mert ők azt bizony megérzik. Nem vagyok egyáltalán a magam ellensége, na de az ilyen beképzelt hólyag igazi kihívás! És persze utána rögtön kuka”.

Persze – legyünk őszinték – ezen hibák közül a legtöbb a nőkre is ráhúzható, Barbara (30) szerint például a férfiaknál „pont ugyanazok a hibák, mint a nőknél: kívülről nézik magukat, szerepelnek, nem figyelnek oda, csak rutinokat ismételnek (ami már másoknál is "bevált"), emellett nem kommunikálnak, nem szólnak, megsértődnek, ha valami nem megy”.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.04.22 19:46:45deflorator

  Nem mindenki tartja kényelmes viseletnek az óvszert.

 • 2011.04.22 20:03:15Szivar

  Ugye nem véletlen, ha egy nő 25 éves kora után egyedül van. Valami nem stimmel vele. Nézzük csak meg véleményformáló hősnőinket! 25 és 30 között vannak. Természetesen magukhoz hasonló férfiakkal jönnek össze, akikkel szintén van valami difi :)

 • 2011.04.22 20:13:09amariejade

  deflorator

  Nem mindenki tart kellemesnek egy frissen pácolt herpeszt vagy egy nemkívánatos terhességet.

 • 2011.04.22 20:13:15vlacko

  Totál látszik, hogy a cikkíró a saját meglátásait adja kitalált nők szájába.

 • 2011.04.22 20:19:08Szeptim

  9. nőkkel fekszenek le, férfiak helyett

 • 2011.04.22 20:38:21az_igazi_trebitsch

  Az ápolatlanság oké (feltaláltuk a meleg vizet...), a többi süket duma. Ha gyöngéd vagy a nővel, akkor a vad férfiasságot hiányolja, ha rendesen nekifekszel, akkor meg babusgatásra vágyik.

  Az egyetlen igazi hiba, amit férfi elkövethet az ágyban az az, ha nem dugja meg nőt úgy, hogy annak kettéálljon a füle. Pont.

 • 2011.04.22 20:42:48deflorator

  amariejade
  Na persze, ha kurvát dugsz, akkor kell a gumi, nem vitás.

 • 2011.04.22 20:45:52az_igazi_trebitsch

  amariejade: "Nem mindenki tart kellemesnek egy frissen pácolt herpeszt vagy egy nemkívánatos terhességet."

  Jogos, de ettől még nem hiba, ha a pasi nem akar óvszert használni. Hidd el, meglehetősen illúzióromboló tud lenni, és sokszor kényelmetlen is. Nem kötelező vállalni a kockázatot, hátat lehet neki fordítani, és be lehet dobni a szunyát.

 • 2011.04.22 20:45:55Kremyy

  Nem minden nő tartja kényelmesnek a fogamzásgátlót sem. Persze ha gyerek lesz belőle,úgyis a nőre marad,akkor meg minek izgulni..
  Az meg elég nagy tévhit,hogy csak a k*rváktól kaphatsz betegséget,a csajod is lehet gombás vagy akármi,amit ugyanúgy elkaphatsz.

 • 2011.04.22 20:51:07MorgenStern

  na az igénytelenség a nőkre is igaz! sőt aki volt már női wc-ben, az aztán sok mindent elárul róluk! nem egy olyan lány volt "szerencsém" megismerkedni aki az utcán igényesnek látszott, a lakásában pedig koszcicák milliói élték életüket és a retek sem a veteményesből származott.
  az igénytelenség, ápolatlanság az otthonról hozottaktól függ nem pedig kortól, nemtől vagy épp anyagi helyzettől.

 • 2011.04.22 20:51:55MorgenStern

  hopp elírtam lánnyal...

 • 2011.04.22 21:22:44zZz

  A férfiak azért fintorognak, mert az óvszer szar. Nem kellemetlen, hanem szar. Az élvezet jelentős részét veszi el. Ha görcsösen ragaszkodik hozzá a nő, ne csodálkozzon rajta, ha a férfi keres inkább egy másik nőt.

 • 2011.04.22 21:25:42émmondom

  Jesszusom! Ezek a csajok kikkel feküdtek le?! Az aljával???

 • 2011.04.22 21:37:14Doki

  A csajom utálja az óvszert. Beletelt egy kis időbe, mire én hajlandó voltam nem felvenni. Jól esett a bizalma. Szárnyakat kaptam tőle.

 • 2011.04.22 21:41:38deflorator

  "Hálóban elkövetett? Mi a lófasz ez itt, halászati tanácsadó?"
  Bravó :D

 • 2011.04.22 22:18:14SenchoPenze

  mi a baj a taknyos zsebkendővel?

 • 2011.04.22 23:07:14Husi_Laci

  deflorator
  nem sokat tudsz a hpv-ről. az már ott van a retkes makkodon. ez 1000% :). de legalább boldog tudatlanságban élsz te fasz :D

 • 2011.04.22 23:11:37Husi_Laci

  minden óvszerellenes férfi impotens látens homo! egy magabiztos férfit kemény erekcióval nem lohaszt le a gumi. csak az önbizalom hiányos szarcsimbókokat :D

 • 2011.04.22 23:12:36Husi_Laci

  akinek meg a nő egészsége nem ér ennyit az gennyláda, nem érdemel nőt

 • 2011.04.22 23:17:50Husi_Laci

  Doki
  majd szopsz hogy megbíztál benne :D
  vagy a gyereknél vagy a herpesznél mikor félrekúr. nőben bízol? te nem vagy eszednál :D

 • 2011.04.22 23:18:49Husi_Laci

  azt jó ha tudjátok hogy deflorátor bevallottan kurvázik is. így feküdjetek le gumi nélkül az ilyen primitív barmokkal :)

 • 2011.04.22 23:31:59Mrs. Jackman

  Asszem, nekem eddig szerencsém volt.

  Aki meg az óvszer ellen fintorog, remélem dalolva fizeti a gyerektartást vagy veszi el a nőt, ha mégse sikerül a mutatvány.

 • 2011.04.23 00:28:31EG0

  Hajrá Husi_Laci :-)

 • 2011.04.23 01:10:05kultúrpesszimista

  "Ha jó fej vagyok, elküldöm az illetőt zuhanyozni és elmagyarázom neki, hogy ezt így a jövőben soha többé, ha szar fej vagyok, akkor elküldöm"

  Aki így beszél, az eleve szar...ööö...rossz fej. Timi-Timi. Szar fej vagy. Inkább magadat küldd el. Anyádba.

 • 2011.04.23 01:16:44DMG

  "nem sokat tudsz a hpv-ről. az már ott van a retkes makkodon. ez 1000% :). de legalább boldog tudatlanságban élsz te fasz :D"

  Ahogy látom te sem, mert azt bizony óvszerrel is elkapod, max nem a makkodon les, hanem a pöcsöd tövin. Meg a szervezetedben ha orálisan is kielégíted a csajt.

 • 2011.04.23 02:16:22gergo

  9. Megszokasbol leraksz egy huszast... :)

 • 2011.04.23 06:18:28Afroditta

  Ja, hát igen...
  1, 2, 4, 6, 8, -as pont -így van.
  De mi nők is legalább ennyit tudunk hibázni...tudom

 • 2011.04.23 08:36:49MEDVE1978

  "Nagyon idegesítő, amikor a hálószobába beköltözik a teljesítménykényszer, a szex pedig valamiféle melós és fárasztó testedzéssé alakul át"

  "Ha őszinte vagy és megmondod nekik, hogy hát babám, nem mentem el, akkor vagy elütik egy olyan poénnal, hogy pedig pont ugyanannyi időd volt rá, mint nekem, vagy máskor szólj előbb, és megsértődnek"

  A spektrum két oldala. Sohasem értettem, miért nem lehet kommunikálni. Eddigi tapasztalatom az, hogy a nő részéről egy "még" vagy egy "ne hagyd abba" nagyon helyénvaló lehet. Bizony a máskor szólj előbb ül, mert ha nem szól, kommunikál, akkor bizony van olyan, hogy az ember nem nagyon veszi észre a történéseket.

  Az óvszerről annyit, hogy az férfiként rohadt kényelmetlen és kifejezetten szar érzés. Persze, ha a párom egészsége a tét, akkor nyilvánvaló, hogy felveszem (én pl.3 éve óvszerrel szeretkezem a partneremmel).

 • 2011.04.23 09:22:10Husi_Laci

  DMG
  ennyit még én is tudok, itt a lényeg azon van hogy a majom tartós kapcsolatról beszélt nem hivtesztről, kivizsgálásokról. egyébként a többiek is. bazmeg nem látjátok ha haldoklik a pinahordozó, két hónap után sem! ja és ha a teszt friss de átmeneti szakaszban van a fertőzött akkor nem mutatja ki teszt. két több hónapos eltéréssel készült hivteszt után nyugodhattok meg - és akkor is csak emiatt


  MEDVE1978
  impotens buzi vagy :D. 4-6 éves kapcsolatban is óvszer a biztos, ki a fasz bízik egy nőben? pláne hogy sokan félrebasznak vagy az exek nem számítanak ha visszajárnak. nem láttatok még nőket :D

  kén-e egy nick?
  basztam már óvszer nélkül eleget, butaság volt. legközelebb akkor fogok ha gyereket akarok :).


  óvszerellenes ismerőseim harmicx évesen 5-6 abortuszt finanszíroztak és minimum egy gyerekük van (három ilyen férfiból kettőnek gyereke lett amit nem akart arány). az a vicc mikor pont a legocsmányabb bulát ejtik teherbe :D

 • 2011.04.23 09:25:22Husi_Laci

  MEDVE1978
  bocs, korán van. félreolvastam. igen, egy figyelmes férfi felveszi. jobb mint amikor nézzük hogy 5-10 kilót felpakol a nő mikor elkezdi szedni a gyógyszert. még szőrös is lesz. ilyet is láttam eleget

  a manipulatív nők meg megsértődnek ha felveszed. akkor nem ők döntenek a gyerekről (persze bizalomról, intimitásról hazudnak ilyenkor)

 • 2011.04.23 09:25:36cassis

  Aki azt hiszi, hogy csak "kurvaktol" lehet nemibetegseget kapni, az nagyon felvilagosulatlan. Manapsag az egyejszakas kalandok szinte kotelezove valtak egyes korokben es sokaknal a kalandozas mar meglevo, tartos kapcsolat mellett zajlik. Az internetes tarskeresokbol adodoan a rovid kapcsolatok is igen gyakoriak. Ezekbol kovetkezik, hogy rovid ido leforgasa alatt a wiwhez es facebookhoz hasonlo halozatok alakulnak ki egy adott helyen elok kozott. Ezeken a halozatokon keresztul, nem nagy panaszt okozo, ezert eszrevetlen, de igen veszelyes kis mikrobak tudnak nagyon gyorsan elterjedni. Es terjedtek is el manapsag. A HPV neven ismert human papilloma virusnak tobb tucat altiousa van, ami a nemiszervi szemolcsoktol a mehnyak es penisz rakig mindenfele cukisagot tud okozni. Es azok a tipusok, amik rakot okoznak altalaban tunetmentesen dolgoznak a testben, a rak (vagy egy azt megelozo allapot) kialakulasaig. JA, a szajrakokoat kifejeltettem. Es ez nem vicc. En lattam huszoneves, jol szitualt not szajpadrakkal, amiben HPV volt. Merthogy az oralis szex is szex.
  A Clamydia nevu egysejtuek pici hugyuti panaszokat okoznak, aztan termeketlenseget. Van persze Trichomonas es Kanko es kapaszkodj meg, a szifilisz is koztunk van. Igaz, van rajuk gyogyszer, de ki szeret a nemibeteg gondozo varojaban ulni? ROVIDEN: AKI MANAPSAG GUMI NELKUL KAMATYOL AZ AZ ELETET ES A JOVOJET VESZELYEZTETI. ES EZ NEM CSAK A NOKRE VONATKOZIK. A PENISZ SZEMOLCSOK es -RAK,valamint AZ ANUSSZEMOLCSOK es -RAK ELEG KELLEMETLEN TUD LENNI. CSAK AKKOR ES AZZAL LEHET ELHAGYNI A GUMIT, AKIBEN MAXIMALISAN MEGBIZIK AZ EMBER ES TUDJA ROLA, HOGY NEM FERTOZOTT. Hogy? pl szurovizsgalatra kuldjuk a tarsunkat, ha a multjabol adodoan felmerulhet a fertozottseg kerdese. ha nem akar menni? akkor nem jo fej es nem kell vele tobbet foglalkozni.
  MINDENKINEK KELLEMES HUSVETOT KIVANOK!

 • 2011.04.23 09:35:14Subba Sógor

  Annak a nőnek, aki forszírozza az óvszert: most képzeld el, hogy egy nejlonzacskót terítenek le odalent és a pasi így fog nyelvezni...élveznéd-e? :)))

 • 2011.04.23 09:36:25cassis

  A helyesirasi hibaimert utolag elnezest kerek. Bara a Chlamydiat h nelkul is meg lehet talalni a neten es a kanko nem erdemel nagy K-t.

  Husi-Laci hozzaszolasait kicsit agresszivnek, de jonak gondoltam, addig, amig a "pinahordozo" szora nem bukkantam. Lehet, hoy kicsit oreg es lassu vagyok, de ezen egy picit el kellet gondolkoznom...
  Persze a cikk elso bekezdeseben levo zuhanyzos tortenet hasonlo tiszteletlensegrol tesz tanubizonysagot.
  Csak azt remelem, hogy vannak meg ferfiak es nok, akikben az egymas iranti tisztelet megvan.

  De annak orulnek legjobban, ha szexualis eletunket nem alacsonyitanak le a gyorsettermek szintjere.

 • 2011.04.23 09:37:49cassis

  Nem tudom, meg nem probaltam, kedves Subba Sogor. Viszont lattam mar sok siro embert, aki megbetegedett. Lehet, hogy a teged sem artana atnezni egy nagyitoval.

 • 2011.04.23 09:57:47cassis

  CSAK MEG EGY KERDES AZOKHOZ, AKIK A GUMIT FELESLEGES MACERANAK ES KENYELMETLENNEK TARTJAK:
  A SZAMITOGEPETEKEN VAN-E ANTIVIRUS PROGRAM? Azt hiszem, hogy erre majdnem mindenki igennel valaszol. Mert a szamitogep... az FONTOS.

 • 2011.04.23 09:58:14csupasz gőte

  Na fiúk, szépen körbe írtátok az óvszert. Látom, a lelki részek felett elsiklottatok:D
  Bár ami igaz, ép test is kell az ép lélekhez! :D

 • 2011.04.23 14:26:14mildi

  tartós kapcsolatban is előfordulhat, hogy óvszerrel kell védekezni, mert a nő esetleg nem tud fogamzásgátlót (az hormonális cucc, kihatással a nő egész szervezetére-igaz, nem a te tested, nem a te gondod.ugye machika?- )szedni.
  gumiban nem akkora az élvezet- na bumm, nem 20mp alatt durran el az agyad, kitartasz 2 teljes percig! :)

  @cassis, ez az antivírus hasonlat jó!

 • 2011.04.23 15:18:43_______________

  cassis
  Vírusirtó helyett Macet használok.

 • 2011.04.23 18:52:49mildi

  @nick, csak a szokásos: trolloló :DDDDDDDDDDDDDD

 • 2011.04.23 19:49:28Animacs (a Tyne folyó déli partja)

  Kremyy
  erre olvastam nemrég egy frappáns kérdést. nő a férfihez: válassz, óvszert használsz, vagy gyerektartást fizetsz?
  egyébként meg, hihetetlen, mennyire sötétek itt egyesek. az óvszer őket is védi, nem tudják? megérdemelnék, hogy elkapjanak valamit. a fogamzásgátló nem fog a nemi betegségektől megvédeni.

 • 2011.04.23 19:52:12Animacs (a Tyne folyó déli partja)

  kén-e egy nick?
  ugyanez megfordítva: ha nem hajlandó óvszer nélkül csinálni (pláne az elején, vagy egyéjszakásnál), akkor csinálja egyedül. már, a férfiről beszélek.

 • 2011.04.24 02:04:28DMG

  Mondanám, hogy tök felesleges vitába szálni a buta emberekkel, de a buta emberek buta gyereket nevelnek, és teherbe ejtik a lányainkat, ha nem vigyázunk eléggé. :(

  HPV-ről meg felesleges beszélni ebben a témában, mert nem véd ellene a gumi sem, szóval nem jó példa a gumi használatra.

 • 2011.04.24 02:17:35mindenhova

  Szomorú vagyok. Szomorú, mert óvszert kell/kellene használnom. Mert nem bízhatok meg a partneremben. Mert nem bízik meg bennem. Nesze neked szexuális forradalom. De ki is a forradalmár? Gumiban olyan szeretkezni... a férfiak tudják milyen. A nők csak hiszik, h. tudják. Csajok! Próbáljátok ki a következőt: Végy fel egy hálóinget. Párod abban simogasson. Most kérd meg, h. csókolja végig a tested. Őőőő izé. a hálóinged. Jó volt? Felizgultál? Ne tétovázz, húzz a pasi farkára egy gumit és hajrá! Nem is, inkább ne húzz ha nem akarja, ne vedd el a kedvét. Te húzz fel egy vékony, jól nyúló latexbugyit. Ja azt is csókolgassa, nyalja! Jó? Kellemes a bizsergés? Most már biztos benedvesedtél, legalábbis a combod töve, mert a szerencsétlennek végigfolyt a nyála a gumibugyidon. Most már lehet közösülni, annyira romantikus. Most, h. én is beleképzeltem magam ebbe a szituációba és kellően fel is izgultam, felállok lassan, kimegyek a konyhába. Egy késért és levágom a farkamat. Úgy sem használom már rendeltetésszerűen, hiszen már 2 éve nem voltam nővel. Lassan teljesen hozzászokok. Már alig alig hiányzik, és ma már gyorsan túl is vagyok még a gondolaton is. Úgy érzem, nem érdemelnek meg engem a nők. Talán csak egy. Talán mert még nem is nő. Most még. Még csak hét éves.

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta