Forró viasszal korbálcsold fel a vágyat

Aki próbálta, tudja, milyen a fájdalom generálta szexuális extázis. Ostor, kötél, bilincs és a gyertya a hálószoba azon kellékei, amelyek segítségével megközelíthető ez a fajta határ. Az eszközök hallatán természetesen nem kell egyből az elviselhetetlen, ordító fájdalomra asszociálni, azok puszta látványa, puha használata is ismeretlen izgalmat csempészhet a szexualitásba. Ennek egyik formája lehet a viaszjáték (wax play), a bőr különböző pontjaira csepegtetett forró viasz élménye.

A szex különféle technikáihoz, esetleg műfajaihoz mindenki másképp viszonyul, sokan szeretnek kísérletezgetni, saját határaikat feszegetni, megint mások betegnek és aberráltnak tarják azokat, akik fájdalommal, segédeszközökkel és egyéb szexuális kiegészítőkkel próbálkoznak. Aki azonban szeretné feldobni szexuális életét, nem árt, ha egy kicsit szimatolgat a bizarrnak hitt műfajok körül, és óvatosan, finomítva átemel néhány praktikát.

A viaszjáték például kimondottan izgalmas játék lehet az ágyban, de ahhoz, hogy játék is maradjon, érdemes elfelejteni a kisasztalon csücsülő teamécsest, a masszázsgyertya biztonságosabb választás erre a célra, ráadásul akinek nem jön be a viaszcsepegtetés, egy jó masszázzsal még mindig lezárhatja a próbálkozást.

Észben kell tartani, hogy a bőr sok helyen érzékeny

A meleg viaszt a test különböző pontjaira, többek között az erogén zónákra szokták csepegtetni, majd finomban bemasszírozni. Érdemes észben tartani, hogy a bőr sok helyen (például a mell vagy a nemi szervek területén) vékonyabb, érzékenyebb, így a viaszt érdemes a lehető legnagyobb távolságból csepegtetni - minél nagyobb utat tesz meg, annál jobban lehűl.

Hagyományos, főleg a színezett gyertya használata nem ajánlott, mivel a gyertyák olvadási hőfoka eltér egymástól (a méhviasz gyertyák például kimondottan magas hőfokon olvadnak) nagy az esély, hogy égési sérülés lesz a vége. Aki ragaszkodik a hagyományos gyertyához, előbb magán kísérletezgessen.

Félelem a forró viasz okozta fájdalomtól

Mi történik, ha félünk? Félelem hatására izgalomba jön a test, a szív hevesen ver, a testhőmérséklet a magasba szökik, a légzés szaporább lesz, az érzékek pedig kiélesített állapotban várják a retegés tárgyát. Félelem hatására az ember szimpatikus idegrendszere működésbe lép, az egész szervezet készenléti állapotba kerül. Amennyiben szexuális hatásokkal egészítjük ki ezt az állapotot, a test gyorsan reagál, és a félelem máris a szexuális öröm indukátorává alakul át.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek