INTIM

Forró viasszal korbálcsold fel a vágyat

2011. február 11., péntek 18:58

Aki próbálta, tudja, milyen a fájdalom generálta szexuális extázis. Ostor, kötél, bilincs és a gyertya a hálószoba azon kellékei, amelyek segítségével megközelíthető ez a fajta határ. Az eszközök hallatán természetesen nem kell egyből az elviselhetetlen, ordító fájdalomra asszociálni, azok puszta látványa, puha használata is ismeretlen izgalmat csempészhet a szexualitásba. Ennek egyik formája lehet a viaszjáték (wax play), a bőr különböző pontjaira csepegtetett forró viasz élménye.

A szex különféle technikáihoz, esetleg műfajaihoz mindenki másképp viszonyul, sokan szeretnek kísérletezgetni, saját határaikat feszegetni, megint mások betegnek és aberráltnak tarják azokat, akik fájdalommal, segédeszközökkel és egyéb szexuális kiegészítőkkel próbálkoznak. Aki azonban szeretné feldobni szexuális életét, nem árt, ha egy kicsit szimatolgat a bizarrnak hitt műfajok körül, és óvatosan, finomítva átemel néhány praktikát.

A viaszjáték például kimondottan izgalmas játék lehet az ágyban, de ahhoz, hogy játék is maradjon, érdemes elfelejteni a kisasztalon csücsülő teamécsest, a masszázsgyertya biztonságosabb választás erre a célra, ráadásul akinek nem jön be a viaszcsepegtetés, egy jó masszázzsal még mindig lezárhatja a próbálkozást.

Észben kell tartani, hogy a bőr sok helyen érzékeny

A meleg viaszt a test különböző pontjaira, többek között az erogén zónákra szokták csepegtetni, majd finomban bemasszírozni. Érdemes észben tartani, hogy a bőr sok helyen (például a mell vagy a nemi szervek területén) vékonyabb, érzékenyebb, így a viaszt érdemes a lehető legnagyobb távolságból csepegtetni - minél nagyobb utat tesz meg, annál jobban lehűl.

Hagyományos, főleg a színezett gyertya használata nem ajánlott, mivel a gyertyák olvadási hőfoka eltér egymástól (a méhviasz gyertyák például kimondottan magas hőfokon olvadnak) nagy az esély, hogy égési sérülés lesz a vége. Aki ragaszkodik a hagyományos gyertyához, előbb magán kísérletezgessen.

Félelem a forró viasz okozta fájdalomtól

Mi történik, ha félünk? Félelem hatására izgalomba jön a test, a szív hevesen ver, a testhőmérséklet a magasba szökik, a légzés szaporább lesz, az érzékek pedig kiélesített állapotban várják a retegés tárgyát. Félelem hatására az ember szimpatikus idegrendszere működésbe lép, az egész szervezet készenléti állapotba kerül. Amennyiben szexuális hatásokkal egészítjük ki ezt az állapotot, a test gyorsan reagál, és a félelem máris a szexuális öröm indukátorává alakul át.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.02.11 20:29:39Husi_Laci

  de sok barom lesz aki égési sérüléseket szerez a csiklóján vagy a makkján :D

  a cikket az Iris szponzorálta!

 • 2011.02.11 21:45:32mentillátor

  Nekem is olyan van, mint a cikkben a képen. Kaptam karácsonyra, nagyon szeretem. És nem kell feltétlenül forrón önteni. Itt lehet például beszerezni:[link]

 • 2011.02.12 00:34:38bakke

  mentillátor:
  Jó kis PR cikk nem igaz? Véletlenül berakott kép a termékől, erre benyomsz ráadásként egy linket s kiderül hogy véletlenül épp forgalmazzák odahaza, kemény 5000 forintért. Hm... Ügyes :D

 • 2011.02.12 00:35:42bakke

  Na jó, okés, ők is betettek egy linket, így dupla PR :)

 • 2011.02.12 07:15:46Mr. Hilter

  "a viaszt finoman bemasszírozni" - ez micsoda marhaság már. A szerzőnek fogalma sincs az egészről, sosem csinálta, talán nem is látott még ilyet.

 • 2011.02.12 20:45:31Snowell

  nem a gyertyás részhez, hanem inkább a félőshöz kapcsolva:
  szimpatikus fokozódásra legkevésbé se fog a szexuális vágy fellángolni, sőt ellenkezőleg, megöli azt is ami van... (logikus, senkinek sincs kedve szexelni, mikor menekülni kell)
  pont hogy paraszimpatikus túlsúlyt igényel, a férfiaknál meg aztán pláne, mert paraszimpatikus túlsúly nélkül nincsen erekció.

 • 2011.02.14 18:49:59rozee

  @Snowell: ha nem hiszed, hogy a fájdalom izgató is lehet, ajánlom a 9 és fél hét c könyvet! a film annyira nem kifejező, mint a könyv, bár érzékelteti a lényeget :)

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta