Soma: Tudtam, aki nem nézi a mellem, életunt vagy meleg

Mamagésa volt a hivatalos szakértő Hoppál Bori Kebelbarátok című könyvének a klubestjén, ahol csak úgy záporoztak belőle a szavak, miközben magasra tette a lécet. Jobb beszélgetőpartnert nem is lehetett volna találni egy a női mellekről értekező szerző mellé. Megtudtuk azt is, mellorgazmus márpedig létezik.

„Hiánypótló könyvet írtál, Borsika!” - jelentette ki Soma Mamagésa a Mellbeszélgetések nőkkel nőknek címmel meghirdetett nyilvános eseményen az Alexandra Irodalmi Kávéházban. Mielőtt Soma leboriskázta volna a könyvet szerző Hoppál Borit, azon tűnődtem, vajon az estét majd az ördögnek adom, vagy hasznom is lesz belőle. A pontból B pontba nem jutottunk el, de Somának köszönhetően volt min mulatni.

Egy kiló nyolcvan deka

„A mell a világ egyik fókusza. A kiadó is úgy szervezte, ahogy ezt kimondom, azonnal spotlámpák világítanak rá a darabonként egy kiló nyolcvan dekás melleimre” - mondta Soma, akit azért hívtak meg beszélgetni, mert vitathatatlanul ő a legjobb szakember ebben a témában. A közönség soraiban azért voltak férfiak is, egyet közülük kifiléztek, a másik viszont életben maradt.

Minden úgy kezdődött, hogy Hoppál Bori, női testtudat oktató – bármit is jelentsen ez – írt egy könyvet az örömteli menstruációról, majd a mellekről, a kiadó pedig úgy döntött, a magyar olvasókra először a melleket szabadítja rá, csak azután jöhet a véres téma. A Kebelbarátnők című könyv tényleg hiánypótló lehet, mert a megjelenteknek egy hasonló témáról íródott könyv sem ugrott be a beszélgetés alatt.

A mellorgazmus létezik

Miután a moderátor a testünk elfogadására terelte a szót, kiderült, a bajok ott kezdődnek Hoppál és Soma szerint, hogy a gyerekeinket prűden neveljük, nincs meztelenkedés, apa és anya ritkán van ruha nélkül a lakásban. Azt is megtudtam, Soma mit tett, amikor kislánya rácsodálkozott édesapja szabadon logó férfiasságára. „Odarohantam, és bábozni kezdtem: ó de hideg van, gyerekek, ó, de meleg van, mondta is Gyuri, jól van, műsorszolgáltató nagyiparos mazsola.”

A mellorgazmus vajon mi?

"A női orgazmus direkt inger nélkül is jelentkezhet, pusztán vizuális élmény vagy szexuális fantázia hatására, anélkül, hogy az alany nemi szervéhez bármi vagy bárki hozzáérne. Ugyanakkor létezik úgynevezett mellorgazmus is, amikor a mell ingerlése következtében jön létre orgazmus. De ezek nagyon ritkák, a populációnak nagyon elenyésző mértékére jellemző csak" - számol be a témáról a Wikipedia.

Ezt követően a mellorgazmusról volt szó, ami a szakértő és a szerző szerint is egy élő műfaj. Hogy férfiszemszögből is lássuk a női mellet, Lázár Gergőt hívták fel a színpadra, aki elvileg rutinos előadó, ugyanis a Csábítás Akadémia vezető trénere.

Lázárt azonban ledarálták a hölgyek, mivel olyan messzire igyekezett választ adni arra a kérdésre, hogy le merne-e szólítani egy eszméletlen nagy mellű nőt, hogy mindenki elvesztette a fonalat.

Soha életemben nem voltam még szemtanúja annak, hogy egy férfi elvérzik három nő karmai közt, még meg is sajnáltam. Ezt követően egy fotós beszélt azokról a nőkről, akik gond nélkül veszik le a ruháikat a kamera előtt. Szerinte róluk nem készülnek olyan jó fotók, mint akikről le kell könyörögni a textilt.

Nagy mellek a metróban

Kedvenc példám, amiért érdemes volt az estét Somával tölteni a következő volt.

„Az igazi tükör a pasi. Nekem nagyon hamar megnőtt a mellem. Tizenegy éves koromban kezdtem menstruálni, pillanatok alatt döbbenetes változásokon mentem keresztül. A szép, egyenes hajam átalakult hónaljszőrré. Borzalmas folyamat volt. Ehhez jöttek a nagy mellek. A tornasor végén álltam, a nagy melleim ugrálták, a fiúk nézték, borzalmas volt, rémes. És aztán jött a szexualitás. Bocsánat, most vulgáris leszek: de addig tosztam, amíg megváltoztam. A férfiak rajongása mutatta meg, hogy bébi, ez nem gáz. Szeretik, bejön, ez szuper, ez hatalom. Amikor felkerültem húszévesen, vadkanca voltam, zabolátlan – ehhez képest ma már Chanel háziasszony vagyok –, nem hordtam melltartót -– most sem kell drágám, tudod, egycerkás –, és amikor mentem le a metróba, azt figyeltem, hányan nem nézik a mellemet. Konkrétan évekig ez volt a mozim. Úgy gondoltam, aki nem a mellemet nézi, az vagy életunt vagy meleg.”

Arra az ordító kérdésre azonban nem kaptam választ, hogy a személyiséget hogyan befolyásolja a mellméret, pedig ez igazán érdekelt volna.

Szerinted a mellméret befolyásolja a személyiséget?

Oszd meg másokkal is!
Mustra