6 féle óvszer, amiről még nem is hallottál

Mi köze az óvszernek a Valentin-naphoz? A kézenfekvő válasz mellett az, hogy az USA-ban a szerelmesek napja egy napra esik a Nemzeti Óvszer Nappal. Ennek örömére számtalan olyan eszement terméket dobtak piacra, amelyek az egybeesést reklámozzák.

Amerikában hozzá lehet jutni olyan képeslapokhoz, üzenő kártyákhoz, melyek szexuális keringőre invitálnak – persze kizárólag talpig gumiban.

Elegáns óvszer

Az óvszer vonatkozású szexuális ajándéktárgyak közé tartozik egy igazi design darab is. Franciaország dél-nyugati részén fekszik Condom városa, ahol egy leleményes vállalkozás The Original Condom néven dobta piacra feketébe öltözött, elegáns óvszerét, amelyhez ékszeres doboz is dukál.

Azoknak, akiknek a fentebb felsorolt ajándékok unalmasak, van egy jobb tippünk. A bátrabbak a nyilvánosság előtt is felvállalják: Szex csak gumival! Ez az üzenete annak a speciális övnek, amelynek csatjába egy kondom applikálható, méghozzá úgy, hogy azt mindenki láthatja. Ha az öv „kifogy”, a csaton az újratöltés felirat jelenik meg.

Az óvszerhét

A Nemzeti Kondom Hét ötlete a kaliforniai Berkley Egyetemről indult 1978-ban, amit ma már számos középiskola, főiskola, egyetem, AIDS-egyesület, óvszergyártó, gyógyszergyár és felvilágosító csoport is átvett; idővel a Nemzeti Kondom Hét olyan szerveződéssé nőtte ki magát, mely a humor eszközével hívja fel a fiatalok figyelmét a felelőtlen szexualizálás veszélyeire, a nemi úton terjedő betegségekre, a nem kívánt terhességre és a nemiség valós örömeire. Az óvszernek dedikált hét egy napja pont Valentin-napra esik.

Óvszer ínyenceknek

Az ízesített gumi senkinek nem újdonság. Ismerjük az epreset meg a banánosat, amit azonban biztosan nem, az a fokhagymás és a whiskey ízesítésű. Aki esetleg szeret túlzásokba esni, annak jól fog esni William herceg esküvője alkalmából piacra dobott szuvenír gumi, amelynek dobozára az alábbi szlogen került: "A kedvessel szerelmeskedni felejthetetlen alkalom, olyan akár egy hercegi esküvő."

Jótékonysági gumi

Az utolsó kondomos ajándékötlet a Sir Richard's Condom Company hivatalos portálján érhető el: az óvszergyár jótékony akcióba kezdett a szegény országok megsegítésére. Ha valaki rendel egyet a természetes latexgumiból, rendelése után az óvszergyár automatikusan felajánl egy óvszert, amit aztán azokba az országokba postáznak, ahol a szexuális prevenció különösen akut kérdés.

Oszd meg másokkal is!
Mustra