INTIM

6 féle óvszer, amiről még nem is hallottál

2011. február 8., kedd 19:41

Mi köze az óvszernek a Valentin-naphoz? A kézenfekvő válasz mellett az, hogy az USA-ban a szerelmesek napja egy napra esik a Nemzeti Óvszer Nappal. Ennek örömére számtalan olyan eszement terméket dobtak piacra, amelyek az egybeesést reklámozzák.

Amerikában hozzá lehet jutni olyan képeslapokhoz, üzenő kártyákhoz, melyek szexuális keringőre invitálnak – persze kizárólag talpig gumiban.

Elegáns óvszer

Az óvszer vonatkozású szexuális ajándéktárgyak közé tartozik egy igazi design darab is. Franciaország dél-nyugati részén fekszik Condom városa, ahol egy leleményes vállalkozás The Original Condom néven dobta piacra feketébe öltözött, elegáns óvszerét, amelyhez ékszeres doboz is dukál.

Azoknak, akiknek a fentebb felsorolt ajándékok unalmasak, van egy jobb tippünk. A bátrabbak a nyilvánosság előtt is felvállalják: Szex csak gumival! Ez az üzenete annak a speciális övnek, amelynek csatjába egy kondom applikálható, méghozzá úgy, hogy azt mindenki láthatja. Ha az öv „kifogy”, a csaton az újratöltés felirat jelenik meg.

Az óvszerhét

A Nemzeti Kondom Hét ötlete a kaliforniai Berkley Egyetemről indult 1978-ban, amit ma már számos középiskola, főiskola, egyetem, AIDS-egyesület, óvszergyártó, gyógyszergyár és felvilágosító csoport is átvett; idővel a Nemzeti Kondom Hét olyan szerveződéssé nőtte ki magát, mely a humor eszközével hívja fel a fiatalok figyelmét a felelőtlen szexualizálás veszélyeire, a nemi úton terjedő betegségekre, a nem kívánt terhességre és a nemiség valós örömeire. Az óvszernek dedikált hét egy napja pont Valentin-napra esik.

Óvszer ínyenceknek

Az ízesített gumi senkinek nem újdonság. Ismerjük az epreset meg a banánosat, amit azonban biztosan nem, az a fokhagymás és a whiskey ízesítésű. Aki esetleg szeret túlzásokba esni, annak jól fog esni William herceg esküvője alkalmából piacra dobott szuvenír gumi, amelynek dobozára az alábbi szlogen került: "A kedvessel szerelmeskedni felejthetetlen alkalom, olyan akár egy hercegi esküvő."

Jótékonysági gumi

Az utolsó kondomos ajándékötlet a Sir Richard's Condom Company hivatalos portálján érhető el: az óvszergyár jótékony akcióba kezdett a szegény országok megsegítésére. Ha valaki rendel egyet a természetes latexgumiból, rendelése után az óvszergyár automatikusan felajánl egy óvszert, amit aztán azokba az országokba postáznak, ahol a szexuális prevenció különösen akut kérdés.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta