INTIM

Bio öröm: mire jó a szolárvibrátor és az újrahasznosított ostor?

2011. január 30., vasárnap 19:11

A bioéletmódot egyre többen fedezik fel maguknak. Ez sokaknál kimerül a bioételek és biokozmetikumok használatában, egyre több cég lát viszont üzleti lehetőséget abban, hogy a hálószobára is kiterjessze a szemléletet. Az egészség- és környezettudatosság jegyében következzen a bioóvszer, a természetes alapú síkosítók, az újrahasznosított ostor és társaik.

Az online piacon számtalan hazai és külföldi portál szakosodott a biotermékek, ezen belül is a szexuális tárgyak értékesítésére. A kínálat nem ismer határokat, a felhasználóbarát és jótékony termékektől kezdve a hajmeresztő darabokig, mindenre van példa. Ezek közül válogattunk.

Olajak, gyertyák, síkosító és a gyógyhatású óvszer

A bőrirritáció és allergia a test valamennyi pontján kellemetlen tünetekkel jár, az intim pontokon jelentkező érzékenység azonban hatványozottan kényes. Az irritációt legtöbbször azok a kemikáliák váltják ki, amik a mosó-, tisztálkodó-és pipereszerekben található, de a szex közben használt kiegészítők sem szűkölködnek a potenciális allergénektől. Ezekre a problémákra jelenthetnek megoldást a növényi alapú síkosítók, melyek nem tartalmaznak bőrirritáló összetevőket, például illatanyagot, tartósító- és színezőanyagot; szex közben így nem kell attól tartani, hogy viszketés, égés vagy egyéb kellemetlen tünet üti fel a fejét az aktus végén. (Fontos: használat előtt érdemes alaposan elolvasni a síkosító leírását, néhány terméket nem lehet óvszerrel együtt használni).

A testbarát síokosító mellett a szexuális együttlétek további nélkülözhetetlen darabja a masszázsolaj, amiből ma már szintén létezik bioverzió. Az olajak alapanyag ellenőrzött ökológiai termelésből származó gyógynövények, illetve azok olajai - ez azonban még nem garancia arra, hogy valaki ne lenne érzékeny valamelyik gyógynövényre. (Fontos: használat előtt el kell olvasni az útmutatót, a nyálkahártyával való érintkezést pedig érdemes kerülni).

Ha már masszázsolaj, akkor nem lehet kihagyni a felsorolásból a waxplay szerelmeseinek kedvenc darabját, a növényi alapú gyertyát, ami masszázsolajként is tökéletesen helytáll. A gyertyát addig kell égetni, amíg elegendő mennyiségű olaj keletkezik, eztán csak bőrre kell csepegtetni, és mehet a simogatás. (Fontos: a használati utasítást itt is kötelező elolvasni, hogy az égési sérüléseket mindenki elkerülje).

A testbarát termékek kínálatában bukkantunk rá arra a teafa óvszerre, ami annyiban különbözik a hagyományos gumiktól, hogy felületét teafaolajjal vonták be, ami a hüvelyi bakteriális, vírusos és gombás megbetegedések ellen lehet hatékony, de a nyálkahártyát sem ingerli. A termékleírásban azonban nem szerepel, hogy a gumi alapanyaga mennyire bio.

Környezetbarát segédeszközök

Az ember persze nemcsak saját testével lehet kíméletes, hanem a környezetével is. Ezt bizonyítják azok a szexuális segédeszközök, melyek már a környezettudatosság jegyében születtek. Kedvenc darabunk a szolár vibrátor, melynek különlegessége, hogy napenergia működteti. Nyolc óra töltésért cserében hatvan perc környezetbarát működés garantált. Bár a szexjátékot leggyorsabban a napon lehet feltölteni, ha épp nincs napsütés, a villanykörte is megteszi, ekkor azonban egy nappal korábban már el kell kezdeni a töltést.

Szintén a környezettudatosság égisze alatt születettek azok a vibrátorok, melyek elem nélkül, körülményesen tölthetők. Újrahasznosított alapanyagokból hozható működésbe a kurblis vibrátor, melyet használat előtt csak fel kell húzni, és már kész is. Az eszköz borsos ára ellenére a leírás nagyon kurta, csak a kurbli a biztos.

Szintén elem nélkül, de kurbli helyett USB-kábelen keresztül hozható üzembe a 10 fokozattal felszerelt vibrátor, amit elsősorban a számítógép-függőknek terveztek. Az USB-kábel csak töltésre szolgál, számítógépen keresztül irányítható szexjátékokhoz semmi köze az eszköznek.

A kevésbé felhasználóbarát darabok közé tartozik a  szivargyújtóról üzembe hozható a tárgy, elképzelésünk sincs arról, hogy ki az, aki az autójában töltené a játékot, tény azonban, hogy ma már ilyet is kapni az online piacon.

És végül, aki kemény az ágyban, még lehet kíméletes a környezettel szemben. Ezt bizonyítja az újrahasznosított gumiból készült ostor, melyet kézműves darabként hirdetnek egy környezetbarát szexportálon.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta