18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Te használsz vibrátort?- Beszéljünk a szexről

Vibrátor, dildó, farokgyűrű, gésagolyó, bilincs, ostor… felsorolni is nehéz azokat a szexjátékokat, amelyek a páros vagy magányos intim pillanatok felpezsdítését szolgálják. De hogy ki él a szexboltok széles kínálatával és ki nem, az egészen változó: míg egyesek egy komplett gyűjteményt tartanak otthon, másoknak egyáltalán nem hiányzik. Beszéljünk a szexről sorozatunkban most a szexjátékok vannak terítéken.

Beszéljünk a szexről sorozatunk első részében a megjátszott orgazmus volt a téma, ezúttal pedig a szexuális segédeszközök használatáról kérdeztük a kis csapatot.

Szereplők

Eszter (30): Kemény. Határozott. Magabiztos. Büszkesége mindenek fölött áll. Párkapcsolataiban tiszta lapokat oszt, játszani nem szeret. Talán pont azért bomlanak érte a férfiak, mert egyedül is mer lenni. Ennek ellenére nem jégcsapból faragták, érzelmi intelligenciája magasan az átlag fölött van. Hogy mit gondol a szexről? A kapcsolat hetven százaléka múlik ezen. Pár hónapja rúgta ki a vőlegényét.

Lilla (26): A legszerényebbek legszerényebbike. Nagy bizalmat jelent részéről, hogy beszállt ebbe a beszélgetésbe. Tiszta és finom nő, kicsit félénk, az embernek nehezére esik szexuális dolgokkal társítani. Hosszú szingliség után most újra párkapcsolatban él.

Gábor (37): A csapat egyetlen meleg tagja. Amióta az eszét tudja, a férfiakhoz vonzódik. Határozott és nagyon kemény egyéniség, ellentmondást nem tűr. Felfogása szerint ő egy csomag, amiben vannak jó és rossz tulajdonságok, s aki ez utóbbiakból nem kér, az nem kap a jóból sem. A szexről szabadon, olykor szabadosan beszél, tabukat nem ismer és mindenről van véleménye. Két és fél éve boldog párkapcsolatban él.

Albert (34): Minden nő álma: hibátlan test, kedves modor, jó stílusérzék. Le is csaptak rá, négy éve nős, s egy hároméves kislány édesapja. Szex dolgában fantáziája kimeríthetetlen, és amit egy házasság keretei elbírnak, azt mind kipróbálta már.

Cili (31): A hippi entellektüel, aki bár kicsi, de roppant erős. Határozott egyéniség, szemtelenül őszinte és nagyon okos. Tipikusan az a nő, aki pont annyira jár valaki kedvében, amennyit hangulata épp elvisel. Társként biztos pont, az életben kemény, a szexben nem ismer lehetetlent. Hét éve él párkapcsolatban.

Pár napja elkísértem barátnőmet egy szexshopba, aki azzal a szent elhatározással indult útnak, hogy megveszi élete első vibrátorát. A havi büdzséből félretett egy kis pénzt, a neten levadászott pár boltot, péntek este pedig beszereztünk neki egy szilikon alapú, extra funkciókkal, fémgolyókkal felszerelt csodaszerszámot. Másnap aztán elmesélte, sokáig barátkoztak, a végeredmény azonban nem volt túl felemelő, nem tudta átadni magát a műszerszámnak. Róla már tudjuk, neki nem kellenek a műizék.

Ti hogy álltok a kérdéshez?

Eszter: Valamiért engem sem hoznak lázba ezek a dolgok. Egyszerűen nem hiányzik.

Semennyire?

Eszter: Semennyire. De tudom, hogy sok ismerősöm használja. El tudom képzelni, ha valaki már nagyon régóta együtt van a párjával, akkor ezekkel dobják fel a szexet. Így lesz meg az izgalom meg az újdonság.

Albert: Ebbe a kategóriába tartozunk mi is. Nagyon bírom, hogy ha a feleségemmel együtt vagyunk, gyakran előveszünk valamilyen játékot. Rengeteg van otthon, a kisméretű vibrátortól kezdve a nagyobb méretűig, a zsinóros rezgős nyavalyától a farokgyűrűig. Őszinte leszek: a mi a kapcsolatunkat nagyon feldobta.

Cili: Az, hogy feldobja-e a szexet, nem is kérdés.

Párban vagy egyedül?

Cili: Akár egyéni, akár páros használatról van szó, mindenképpen ad valami pluszt, sőt. Ha egyedül gyakorlatozol, fejlődik a tested, a kéj-érző készséged, de páros használatban is új színt visz a szexbe. Kalanddá válik a rutin. Megoldja a fásultságot.

Albert: Én önkielégítéshez nem használok semmit, tudom, hogy vannak erre a célra szolgáló eszközök, de nekem az nem jönne be.

Gábor: Szerintem meg pont egyedül jó ezeket használni. Ilyenkor minden úgy történik, ahogy te szeretnéd. Párban ez nem működik túl jól.

Ezek szerint te a felhasználók közé tartozol.

Gábor: Persze, hogy!

Lilla: Bevallom őszintén, én még soha nem próbáltam, bár többször is szembe jutott, de sohasem volt bennem akkora az elhatározás, hogy elmenjek és beszerezzek magamnak.

Mi tartott vissza?

Lilla: Talán eddigi tapasztalataimnál vagy koromnál fogva nincs igényem ezekre a segédeszközökre, mivel úgy érzem, hogy a párom felfedezése sokkal izgalmasabb, mint egy gyorsan kiismerhető sokfunkciós vibrátor. Mondom ezt mindamellett, hogy soha sem próbáltam – még.

Cili: Eljön még ennek is az ideje. Az első segédeszközt félénken próbálod ki, aztán a végén azon kapod majd magad, hogy egy egész szekrényt telepakoltál és még mindig van néhány kiszemelt, amit a következő fizu után muszáj lesz beszerezni.

Telepakolt szekrény, mi?

Cili: Jó. Nem egy egész szekrény, de gyűlnek a dolgok.

Gábor: Olyan ez, mint a Gazdálkodj okosan...

Ezt hogy érted?

Gábor: Csak vásárolsz, vásárolsz. Főleg akkor, ha még ráadásnak valamilyen fétised vagy perverziód is van.

Például?

Gábor: Például! Például! Nem tudod mi az a fétis? Lábfétis, egy kis szadomazó...

Erről majd legközelebb. Mi a helyzet a kínálattal? Nőknek vagy férfiaknak kedvez inkább?

Cili: Szerintem a férfiaknak kevesebbet kínál ez az ipar. A szexboltok nyilván különböző minőségben és mennyiségben kínálják a szexuális segédeszközök variációit, a nagymenő, külföldi site-okon reklámozott dolgokat ne is keresd!

Gábor: Én nem gondolom, hogy baj lenne a kínálattal. Amit nem tudsz megvenni a szexshopban, azt ma már megrendelheted a neten.

Eszter: Nem nagyon tudok hozzászólni a témához. Jártam sex shop-ban többször is, de mindig csak röhögés meg hitetlenkedés lett a vége, hogy mi mindent ki nem találnak. A kapható tárgyak nyolcvan százalékáról fogalmam sem volt, micsoda, de amikor az eladó felvilágosított, akkor sem tudtam igazán elképzelni, hogy abban mi a jó?

Albert: Néhány vásárlás alkalmával az ember tényleg jót szórakozik a boltban található irtó fura tárgyak láttán. Némelyik például olyan hatalmas, hogy elképzelni sem tudom, hogy ki tud ilyet használni.

Lilla: Az én első kíváncsiskodó élményem közel sem volt annyira pozitív, mint azt reméltem. Sajnálattal tapasztaltam, hogy ezek az üzletek belülről közel sem annyira izgalmasak, mint ahogy azt kívülről gondoltam. Rosszul berendezettek, gyengén megvilágítottak, és tartalmukat tekintve is idejét múltak voltak, számtalan régi dvdvel, aminek már nem túl szemrevaló lányok pózoltak a címlapjain, a plafonról nem túl divatos fétish ruhák lógtak, és poros dobozba csomagolt ehető fehérneműk és vibrátorok voltak a polcon.

Folytatjuk!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek