INTIM

Te használsz vibrátort?- Beszéljünk a szexről

2010. november 26., péntek 18:06

Vibrátor, dildó, farokgyűrű, gésagolyó, bilincs, ostor… felsorolni is nehéz azokat a szexjátékokat, amelyek a páros vagy magányos intim pillanatok felpezsdítését szolgálják. De hogy ki él a szexboltok széles kínálatával és ki nem, az egészen változó: míg egyesek egy komplett gyűjteményt tartanak otthon, másoknak egyáltalán nem hiányzik. Beszéljünk a szexről sorozatunkban most a szexjátékok vannak terítéken.

Beszéljünk a szexről sorozatunk első részében a megjátszott orgazmus volt a téma, ezúttal pedig a szexuális segédeszközök használatáról kérdeztük a kis csapatot.

Szereplők

Eszter (30): Kemény. Határozott. Magabiztos. Büszkesége mindenek fölött áll. Párkapcsolataiban tiszta lapokat oszt, játszani nem szeret. Talán pont azért bomlanak érte a férfiak, mert egyedül is mer lenni. Ennek ellenére nem jégcsapból faragták, érzelmi intelligenciája magasan az átlag fölött van. Hogy mit gondol a szexről? A kapcsolat hetven százaléka múlik ezen. Pár hónapja rúgta ki a vőlegényét.

Lilla (26): A legszerényebbek legszerényebbike. Nagy bizalmat jelent részéről, hogy beszállt ebbe a beszélgetésbe. Tiszta és finom nő, kicsit félénk, az embernek nehezére esik szexuális dolgokkal társítani. Hosszú szingliség után most újra párkapcsolatban él.

Gábor (37): A csapat egyetlen meleg tagja. Amióta az eszét tudja, a férfiakhoz vonzódik. Határozott és nagyon kemény egyéniség, ellentmondást nem tűr. Felfogása szerint ő egy csomag, amiben vannak jó és rossz tulajdonságok, s aki ez utóbbiakból nem kér, az nem kap a jóból sem. A szexről szabadon, olykor szabatosan beszél, tabukat nem ismer és mindenről van véleménye. Két és fél éve boldog párkapcsolatban él.

Albert (34): Minden nő álma: hibátlan test, kedves modor, jó stílusérzék. Le is csaptak rá, négy éve nős, s egy hároméves kislány édesapja. Szex dolgában fantáziája kimeríthetetlen, és amit egy házasság keretei elbírnak, azt mind kipróbálta már.

Cili (31): A hippi entellektüel, aki bár kicsi, de roppant erős. Határozott egyéniség, szemtelenül őszinte és nagyon okos. Tipikusan az a nő, aki pont annyira jár valaki kedvében, amennyit hangulata épp elvisel. Társként biztos pont, az életben kemény, a szexben nem ismer lehetetlent. Hét éve él párkapcsolatban.

Pár napja elkísértem barátnőmet egy szexshopba, aki azzal a szent elhatározással indult útnak, hogy megveszi élete első vibrátorát. A havi büdzséből félretett egy kis pénzt, a neten levadászott pár boltot, péntek este pedig beszereztünk neki egy szilikon alapú, extra funkciókkal, fémgolyókkal felszerelt csodaszerszámot. Másnap aztán elmesélte, sokáig barátkoztak, a végeredmény azonban nem volt túl felemelő, nem tudta átadni magát a műszerszámnak. Róla már tudjuk, neki nem kellenek a műizék.

Ti hogy álltok a kérdéshez?

Eszter: Valamiért engem sem hoznak lázba ezek a dolgok. Egyszerűen nem hiányzik.

Semennyire?

Eszter: Semennyire. De tudom, hogy sok ismerősöm használja. El tudom képzelni, ha valaki már nagyon régóta együtt van a párjával, akkor ezekkel dobják fel a szexet. Így lesz meg az izgalom meg az újdonság.

Albert: Ebbe a kategóriába tartozunk mi is. Nagyon bírom, hogy ha a feleségemmel együtt vagyunk, gyakran előveszünk valamilyen játékot. Rengeteg van otthon, a kisméretű vibrátortól kezdve a nagyobb méretűig, a zsinóros rezgős nyavalyától a farokgyűrűig. Őszinte leszek: a mi a kapcsolatunkat nagyon feldobta.

Cili: Az, hogy feldobja-e a szexet, nem is kérdés.

Párban vagy egyedül?

Cili: Akár egyéni, akár páros használatról van szó, mindenképpen ad valami pluszt, sőt. Ha egyedül gyakorlatozol, fejlődik a tested, a kéj-érző készséged, de páros használatban is új színt visz a szexbe. Kalanddá válik a rutin. Megoldja a fásultságot.

Albert: Én önkielégítéshez nem használok semmit, tudom, hogy vannak erre a célra szolgáló eszközök, de nekem az nem jönne be.

Gábor: Szerintem meg pont egyedül jó ezeket használni. Ilyenkor minden úgy történik, ahogy te szeretnéd. Párban ez nem működik túl jól.

Ezek szerint te a felhasználók közé tartozol.

Gábor: Persze, hogy!

Lilla: Bevallom őszintén, én még soha nem próbáltam, bár többször is szembe jutott, de sohasem volt bennem akkora az elhatározás, hogy elmenjek és beszerezzek magamnak.

Mi tartott vissza?

Lilla: Talán eddigi tapasztalataimnál vagy koromnál fogva nincs igényem ezekre a segédeszközökre, mivel úgy érzem, hogy a párom felfedezése sokkal izgalmasabb, mint egy gyorsan kiismerhető sokfunkciós vibrátor. Mondom ezt mindamellett, hogy soha sem próbáltam – még.

Cili: Eljön még ennek is az ideje. Az első segédeszközt félénken próbálod ki, aztán a végén azon kapod majd magad, hogy egy egész szekrényt telepakoltál és még mindig van néhány kiszemelt, amit a következő fizu után muszáj lesz beszerezni.

Telepakolt szekrény, mi?

Cili: Jó. Nem egy egész szekrény, de gyűlnek a dolgok.

Gábor: Olyan ez, mint a Gazdálkodj okosan...

Ezt hogy érted?

Gábor: Csak vásárolsz, vásárolsz. Főleg akkor, ha még ráadásnak valamilyen fétised vagy perverziód is van.

Például?

Gábor: Például! Például! Nem tudod mi az a fétis? Lábfétis, egy kis szadomazó...

Erről majd legközelebb. Mi a helyzet a kínálattal? Nőknek vagy férfiaknak kedvez inkább?

Cili: Szerintem a férfiaknak kevesebbet kínál ez az ipar. A szexboltok nyilván különböző minőségben és mennyiségben kínálják a szexuális segédeszközök variációit, a nagymenő, külföldi site-okon reklámozott dolgokat ne is keresd!

Gábor: Én nem gondolom, hogy baj lenne a kínálattal. Amit nem tudsz megvenni a szexshopban, azt ma már megrendelheted a neten.

Eszter: Nem nagyon tudok hozzászólni a témához. Jártam sex shop-ban többször is, de mindig csak röhögés meg hitetlenkedés lett a vége, hogy mi mindent ki nem találnak. A kapható tárgyak nyolcvan százalékáról fogalmam sem volt, micsoda, de amikor az eladó felvilágosított, akkor sem tudtam igazán elképzelni, hogy abban mi a jó?

Albert: Néhány vásárlás alkalmával az ember tényleg jót szórakozik a boltban található irtó fura tárgyak láttán. Némelyik például olyan hatalmas, hogy elképzelni sem tudom, hogy ki tud ilyet használni.

Lilla: Az én első kíváncsiskodó élményem közel sem volt annyira pozitív, mint azt reméltem. Sajnálattal tapasztaltam, hogy ezek az üzletek belülről közel sem annyira izgalmasak, mint ahogy azt kívülről gondoltam. Rosszul berendezettek, gyengén megvilágítottak, és tartalmukat tekintve is idejét múltak voltak, számtalan régi dvdvel, aminek már nem túl szemrevaló lányok pózoltak a címlapjain, a plafonról nem túl divatos fétish ruhák lógtak, és poros dobozba csomagolt ehető fehérneműk és vibrátorok voltak a polcon.

Folytatjuk!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.11.26 18:40:55riding

  pároknak:

  [link]

 • 2010.11.26 18:59:43Febri Íz

  Fókuszcsoportokat szoktam moderálni, személyes interjúkat készíteni amiket aztán legépelve is látok és elemzek. Azt kell mondjam, hogy ez nem eredeti. Nincs olyan ember, aki ilyen tisztán beszélni erről (de nem csak erről, hanem egyáltalán), dadogás, félrebeszélés nélkül. Ez fikció véleményem szerint, a szerző találta ki. De akkor miért nem cikk? Vagy miért nem írják oda? Mert velvet... Kár, pedig még értelmes cikkeket is írhatnának, mert ötletük van.

 • 2010.11.26 19:26:24pgreta

  Biztos én vagyok a hülye, de ezt hogy érted? Akkor Farkasházyval se lehetne összehozni egy nyomorult riportot? Nyilván nem az élőben pontosan elhangzottakat fogják leírni, talán azt is mondhatom, szerencsénkre. Akkor már hiányolom a hangulatjeleket és a mellékesen odavetett mondatokat: Cili elpirult, amikor Andor a fétis szónál a mellét bámulta:) Persze ettől még lehet kitalált, viszont lényegtelen:)

  Riding azt nem rántja ki emberünk egy mozdulattal? Bár az árát nézve inkább a vitrinben a helye:)

 • 2010.11.26 20:39:24lunaluna

  Az igaz hogy magunkat ajánljuk, de kimondottan azért hoztunk létre egy boltot hogy szakítsunk az idejét múlt, ízléstelen áruval. Vibrátorban is van minőség, design és jó alapanyag. Nálunk mást nem is kaphatsz. lunaluna.hu

 • 2010.11.26 20:57:30RGI

  Miért ír valaki, aki nem ismeri a "szabatos" és a "szabados" szavak közötti szemantikai különbséget?

 • 2010.11.26 22:25:15spob

  RGI, hogy sosem fogyunk ki az ilyen kötözködő faszkalapokból... neked tényleg ez jut eszedbe a fenti írásból?

  Milyen sivár érzelmi életed lehet...

 • 2010.11.26 22:58:00hunnihurri

  Ja a d'ákó az mááá nem számitt?!
  Anyádnak volt , kérdezd meg.

 • 2010.11.27 00:54:11inci-finci

  de szar lehet nektek :D. én nem unom a szexet, nem kell feldobni műanyaggal.

 • 2010.11.27 16:10:14Tonohaver

  16-18+:
  Vettem egyet. Két nagyon helyes lány volt a el/tanácsadó a boltban.
  Mondtam, jó lenne egy kis "popizás" bevezetőjéhez.
  Ajánlottak síkosítót mellé és két méretet. Én a kisebbikre gondoltam, ők mondták jobb lesz a nagyobb, könnyebb lesz az átállás.
  Nem jött be. Oda a nőmnek nagy volt, egyébként meg felesleges és mindkettőnket zavart kissé a zúgás.
  Évek óta a fiókban, így a "backdoor" és a műszer felejtve.
  Vibrátornak ott a nyelvem és a nagyujjam, egyébről ne is beszéljek.

  @inci-finci: "nem kell feldobni műanyaggal."
  Szvsz sem, - egy picit harmadik szereplő -
  ám, ha valaki(k)nek bejött, hajrá, nem potyára vették legalább.

 • 2010.11.27 17:18:55bolek

  spob:
  azért egy újságíró tanuljon meg helyesen írni és pontosan kifejezni magát (szabatos/szabados), ez alapelvárás, és világon semmi köze nincs a kommentelő érzelmi életéhez.

  RGI megjegyzése nem agyatlan fikázás, pláne nme a sivár érzelmi élet jele; csak egy kicsit túllendítette magát a szükséges kritikán.

 • 2010.11.28 20:51:45Skubizó

  Mi ez itt? A szexshopok reklámja? Igy karácsony előtt? Mit is vegyünk párunknak, szingli barátnőnknek, stb? Na ne...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta