INTIM

A férfiak tesznek egy nőt leszbikussá

2010. július 20., kedd 11:58 |

Tudományos értelemben vett női homoszexualitás nem létezik. Legalábbis nem genetika, vagy hajlam kérdése a nők saját nemükhöz való vonzódása. Sokkal inkább a tudatos választásé, és az okai a gyerekkorban és az korai szexuális tapasztalatokban keresendők, derült ki egy statisztikából.

A tudomány mai állása szerint a nemi identitás már születéskor eldől. A homoszexualitás nem betegség, nem átnevelhető, magát az ösztönt nem is lehet elfojtani. Míg a férfiaknál az X kromoszóma rövid karján lévő gént nevezik meg a homoszexualitás legvalószínűbb okának, a nőknél legfeljebb a koragyermekkori tényezők jelenthetnek magyarázatot.

A férfiak figyelmetlenek voltak

A leszbikus kapcsolatok és azonos neműek együttélése egyre gyakoribb napjainkban, ezért egy legutóbb készült brit statisztika arra kereste a választ, hogy egyes nők miért választanak maguknak azonos nemű párt. A kutatás során 1000 leszbikus nőt kérdeztek meg a témában, akiknek 70%-a válaszolta azt, hogy azért fordultak a nők felé, mert a férfiakkal való szexuális együttlétek alkalmával kevésbe tapasztaltak olyan mértékű élvezetet, amelyet a nőktől ugyanakkor megkaptak. Ezt nagy általánosságban azzal magyarázták, hogy a férfiak nem elég figyelmesek a nőkhöz.

A megkérdezett leszbikus nők 20%-a élt hetero házasságban, mielőtt nőkkel került volna kapcsolatba, és többségük már gyermeket is szült. Az ilyen jellegű statisztikai adatok feltételezik, hogy a leszbikusság nem genetikailag meghatározott, sokkal inkább egy olyan döntés, amely a férfiakkal szembeni kiábrándultságból fakad.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.07.20 12:52:49Ignorantius

  MUHHAHHHA! Kényszerleszbik!
  Ezt a faszságot....

 • 2010.07.20 14:32:50mmecseki

  Ne elmentet "Ti (ilyen) nők" a ...
  Ezt a hülyeséget. Ha kicsit az orrotokat lejjebb eresztenétek és magatok körül néznétek.

 • 2010.07.20 14:34:26értelmetlen

  Najó, mindenki magándolga, hogy kivel kavar, de miért is kell ezzel így foglalkozni(mintha egy külön fajról lenne szó) és miért kell ennyire hülyeségeket írni?:S
  na meg ezek a százalékok..

 • 2010.07.20 14:35:56értelmetlen

  de tényleg nő létemre eszembe ne jutna okolni ezért a ffiakat..áááááá, mindennel lehet okolni őket, nadeez.

 • 2010.07.20 14:56:40ged

  emancipuncik megmagyarázzák....

 • 2010.07.20 15:17:54qivo

  Csak sajnálni tudom azokat a nőket, akik olyan férfiakkal kerülnek össze, akik miatt leszbikusok lesznek...
  Egyébként pedig figyeltétek?
  "egy legutóbb készült brit statisztika" - Brit!!!!
  Azt hiszem ezzel mindent elmondtunk....
  Már várom a folytatást:
  A legújabb Brit felmérés szerint azoknak a férfiaknak több mint fele, akiknek exük leszbikus lett, saját maguk is a bi-, illetve a homoszexuális útra tévedtek....

 • 2010.07.20 15:51:53nemezisazis

  ez az iromány már már szánalmas próbálkozás. mindenesetre pontjó feminista megnyilvánulás.

  egyszerűen azért minimum látensleszbikus minden nő mert ők is tudják amit mi: a punci jó a cici szép, na jó meg úgy általában a nő.
  és megnyalni nem tudják a sajátjukat..

  egyébként meg a britek egy elég elfajzott belterjes nép, persze, hogy tőlük jönnek az ilyen forradalmi bulvárstatisztikák.
  már ha egyáltalán nem az internetes újságoknál brainstormingolják őket össze.

 • 2010.07.20 16:08:06szuts

  Hellótok!

  Nekem erről a "brit statisztikáról" az a vicc jut eszembe, hogy :
  a statisztika szerint jobb tüdőrákosnak lenni, mint milliomosnak. Hiszen a tüdőrákosoknak csak a 60%-a hal meg, de a milliomosok közül mindenki.

 • 2010.07.20 16:45:24Avenarius professzor

  kommentelés (itt) minekvan? nem tesz hozzá, csak elvesz.

 • 2010.07.20 18:36:36Fon Ákos

  A férfiakat meg az anyjuk teszi buzzantóvá.

 • 2010.07.21 10:15:39Yumechan

  Ekkora hülyeséget is rég olvastam már. Hogy lehet a statisztikákat ennyire kiforgatni, és ilyen marhaságot leírni?
  Attól még,hogy nem találnak jó férfi szexpartnert, nem kezdik majd el a női testet, meg a ciciket kívánni...
  Az se igaz, hogy egy nővel rögtön könnyen megy minden, a leszbikus szexben is tudni kell a másikra hangolódni, minden nő más, és mást kíván.
  Magyarul ez az iromány úgy hülyeség, ahogy van
  :'(

 • 2010.07.22 16:46:47Új Nick

  Ááá király! Ezt a tanulmányt kérem eredetiben! A leghobb pöröly lesz minden homoszexuális házasság - homoszexuális örökbefogadás vitában! Ezek szerint mégiscsak van családon belüli minta! Ezek szerint mégiscsak igaz az, hogy a leszbi párok leszbi lányokat nevelnek(!?) Kell ez a társadalomnak (!?)

  Remek. Hol lehet megtalálni a tanulmányt?

 • 2010.07.22 16:48:25Új Nick

  Yumechan: te tévedsz! Nem az a kérdés, hogy ők kit akarnak kielégíteni, hanem hogy ŐKET ki tudja jobban kielégíteni! Ha az az ára, hogy rendbe legyenek téve, hogy puncit kell nyalni cserébe, akkor legyen :D

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta