INTIM RÖVIDHÍR

Vibrátor a közértben, magas polcon

2010. január 19., kedd 20:10

Az idei évtől szexuális segédeszközöket is tarthatnak a finn közértek – a gyerekekjogi ombudsman nem vétózott, mert a pajkos játékszerek úgyis csak a felső polcokon kaphatnak helyet. Ott meg nem érik el.

cikk-tious-rovid


Az idei évtől kezdve akár már dildó, csiklóstimulátor és masszázsolaj is szerepelhet a családi bevásárlólistán, hiszen több bolt – köztük a Kesko’s Citymarket szupermarketlánc – szexuális segédeszközökkel bővítette termékkínálatát. Így Finnország az első olyan észak-európai ország, ahol intim termékeket is be lehet szerezni a szupermarketekben, nem kell értük külön felkeresni a szexboltokat.

A felnőtteknek szánt termékek természetesen csak a felső polcokon kaphatnak helyet – ahol a gyerekek nem érhetik el és nem is láthatják.

Maria Kaisa Aula, a gyerekek jogai fölött őrködő ombudsman éppen ezért nem vétózott. Véleménye szerint így a szülők sem kerülnek abba a helyzetbe, hogy olyan dolgokat kelljen megbeszélniük gyerekeikkel idő előtt, amit még nem terveztek.

 

cikk-tipus-linkek

• Kettő az egyben: dildót rejt az akvárium
Olimpiai orgazmus – Érem mellé szexkütyü

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta