INTIM RÖVIDHÍR

Vibráló szexkövek

2010. február 19., péntek 10:01

A dán dizájner, Jonas Lönborg tervei alapján születtek meg azok az alumínium és fa alapú kis kövek, amelyek pajzán pillanatokban vibrálnak, hétköznapok során pedig a lakás díszeivé szelídülnek.

A tervező nem titkolt célja volt, hogy olyan szexjátékot tervezzen, ami szakít a szexuális segédeszközök megszokott és unalmas formájával, és egy kicsit talán „antiszexuális" is - pont annyira, hogy a nappaliban is megférjen.

A kis kövek a dobozban indukcióval töltődnek, és azonnal életre kelnek mihelyst kikerülnek onnan. Minden darab saját ritmusában rezeg, és nemcsak intim pillanatokban lehet hasznukat venni, de pihentető masszázsra is kiválóak.

woodvibes
Hello Sailor

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta