INTIM RÖVIDHÍR

Szerelem nélkül nincs szex!

2010. április 22., csütörtök 13:42

Legalábbis ezt mutatja egy új felmérés, mely során olasz férfiak szexuális szokásait és merevedési zavarait térképezték fel. A válaszadók háromnegyede ugyanis az érzelmeket tekinti a legfontosabbnak az ágyban.

cikk-tious-rovid

Jöhet a szex, de csak ha szerelem is van. Az olasz férfiak megerősítették azt a sztereotípiát, hogy végtelenül romantikusak és érzelmek nélkül nem tudnak kellően teljesíteni az ágyban. S mi kell a taljánoknak a jó aktushoz? Kölcsönös szerelem (71%), spontán együttlét (68%), nyugodt lelkiállapot (58%), aggodalmak hiánya (42%). A 30-60 év közötti résztvevők 73%-a vallotta, hogy a szex nem pusztán fizikai aktus, hanem a szív és az agy kölcsönhatása. Az eredményeket egy barcelonai kongresszuson tették közzé, ahol arról is beszámoltak, hogy a potenciazavarokban szenvedő olasz férfiak szexuális önbecsülése akkor növekszik igazán, ha napi szinten kezelik a problémát és nem akkor, ha az aktus előtt közvetlenül foglalkoznak vele.

www.it.notizie.yahoo.com

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2010.06.06 12:14:38Hagit

    Szerintem van szerelem nélkül is! Én voltam szerelmes a férjembe, és most is nagyon szeretem, de már nem az a régi, viszont nagyon jó vele, de nagyon...

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta