INTIM RÖVIDHÍR

Szárnyakat kapott az óvszer

2010. április 19., hétfő 10:32

Aki használja, tudja: a kondom kicsomagolása, felhelyezése komoly kézügyességet igényel. Akinek nincs ilyenje, az se búsuljon, piacon a szárnyas változat.

cikk-tious-rovid

Az óvszerrel való bajlódás percek alatt lelohasztja a vágyat, a hosszas kicsomagolás, a rosszul felhelyezett óvszer számtalan együttlétnek tett már keresztbe. Hogy ez a jövőben ne így legyen, és a szex is gördülékenyen menjen, piacra dobták a szárnyas gumit, ami annyiban különbözik a hagyományostól, hogy kapott két kis fület, melyek segítségével pofonegyszerűvé válik a kicsomagolás és felhelyezés: meg kell fogni a két fület és csak bele kell bújni. A gumi állítólag vaksötétben is felhasználóbarát.

Sensis Condom

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta