INTIM RÖVIDHÍR

Párna a jobb pózokért

2010. március 30., kedd 10:04

Mindegy, hogy a misszionárius, a kutya vagy a 69-es szex póz az ember lányának-fiának kedvence, és nem számít, ha alapjáraton is nagyon élvezi a szexet, a tökéletes kialakítású szexpárnával az élmény még fokozható.

cikk-tious-rovid

01A szexuális segédeszközök piaca csak úgy ontja magából a kéjtárgyakat, és természetesen valamennyi az extatikus orgazmus élményét garantálja. Itt van például a mérnöki tökéletességgel megtervezett szexpárna, melynek hibátlan paramétereinek köszönhetően - állítólag - a behatolás is tökéletes lesz. Ráadásul az élmény egy kis kikötözéssel és fejtámasszal tovább fokozható. Akinek esetleg nem felelne meg a mezei franciaágy meg a díszpárna, itt keresse a szexbútort:

http://www.liberator.com/eng/product/scoop-wedge/10026

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta