INTIM RÖVIDHÍR

Olimpiai orgazmus – Érem mellé szexkütyü

2010. január 18., hétfő 14:37

A téli olimpián nemcsak a sportteljesítmények okozhatnak élvezetet – egy vancouveri szexbolt ingyen kütyükkel lepi meg az olimpikonokat.

cikk-tious-rovid


Az egyik vancouveri szexbolt úgy kívánja ünnepelni a Téli Olimpia sztárjait és a kanadai olimpiarendezést, hogy szexuális segédeszközöket ajándékoz a sportolóknak és a szurkolóknak. A sporteseményekre érvényes belépőkkel rendelkezők 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak az üzletben, a dobogósok pedig az érem és a virágcsokor mellé szexuális segédeszközöket kapnak ajándékba. Legalábbis ezt jelentette be a vancouveri szexbolt tulajdonosa, aki szerint a sport és a szex egyaránt jót tesz a vérkeringésnek, sőt a kondit is javítja. Egyes felmérések szerint a téli hónapokban hatszor kedveltebb időtöltés a szex, mint a szánkózás. 

A Téli Olimpia szervezőbizottságának menedzsere nem kívánta kommentálni a vancouveri szexbolt kedves ajánlatát. 

 

cikk-tipus-linkek

• Luxus segédeszköz 40 000 euróért
• Felpróbáltuk a G-pont vibrátort
• Élvezz el környezettudatosan!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta