INTIM RÖVIDHÍR

Mellnagyobbítás implantátum nélkül

2010. március 11., csütörtök 12:34

Új eljárást tervezett meg egy brit sebész, amelynek során az emlőszövetet használja térfogatnövelésre.

Az autóaugmentációnak nevezett beavatkozás az Egyesült Államokban képzett brit plasztikai sebész, Laurence Kirwan nevéhez köthető. módszerének a lényege, hogy a mell alsó részénél lévő mellmirigy egy részét a felső részbe helyezi át, ezzel teltebbé teszi a kebleket a kívánt területen, például a mellbimbó felett.bra

Módszerének a lényege, hogy a mell alsó részénél lévő mellmirigy egy részét a felső részbe helyezi át, ezzel teltebbé teszi a kebleket a kívánt területen, például a mellbimbó felett.Az autóaugmentációval járó hegek képződése itt is elkerülhetetlen, az elrejtésükre az orvos nyalóka alakú formában zárja le a sebet, így csak egy vékony sebhely fut a mellek alatt. Az orvos szerint ez a beavatkozás hiánypótló szerepet tölt be. A női mell egy fogyókúra után vagy a terhesség és a szoptatás során többnyire megereszkedik. A teltségét eddig csak a szilikon implantátummal tudták visszaadni, ettől azonban sokan idegenkednek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta