INTIM RÖVIDHÍR

Luxus segédeszköz 40 000 euróért

2010. január 17., vasárnap 16:22

A szexuális segédeszközök hallatán sokan az igénytelen és gusztustalan műanyag kacatokra asszociálnak, pedig lehet máshogy is csinálni. Itt egy példa!

cikk-tious-rovid


A párizsi központú Victor Jewelry-t az elegáns és diszkrét szexuális segédeszközgyártók között tartják számon. A legnemesebb anyagokkal, megfizethetetlen árakkal dolgoznak.A lLegújabb segédeszköz kollekció egy-egy darabja például 18 karátos, 142 gramm fehér, sárga vagy fekete aranyat tartalmaz, amit gyémántok, vagy gyémántgyűrűk díszítenek – ahogy a megrendelő azt kívánja. A nemes szexjátékok ára 24.000 eurótól indul, de találtunk 40.000 euróért is, ha valaki igazán exkluzívra vágyna...

Jewelry by Victor

 

cikk-tipus-linkek

• Élvezz el környezettudatosan!
• Vibrátor a könyvespolcon
A fétis és a funkcionalizmus

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta