INTIM RÖVIDHÍR

Háztartási kényeztetés a pajkos világcégtől

2010. január 11., hétfő 09:58

A gőzvasalók és filteres kávéfőzők után meredekebb műfaj kellős közepén találja magát az, aki ellátogat a Philips külföldi portáljára – ők tényleg gondoltak a háziasszonyokra.

cikk-tious-rovid


A világcég ugyanis nem állt meg a szórakoztatóelektronika és a világítástechnika területén, hanem gondolt egy merészet és új tartalmat adott a "háztartási eszköz" fogalmának. Piacra dobta korhatáros, 18+ termékcsaládját, az érzéki masszázsszettet, amiben a férfiak és a nők is megtalálják a kedvükre való rezgő darabokat (sőt, van dupla vibrátor is, párokra fejlesztve), és a hozzájuk tartozó termékismertetőt – szigorúan képekkel illusztrálva. De ha ez még nem volna elég, az oldal kimerítő tanácsokat is rejt az erogén zónákról, és egy párkapcsolati tanácsadó is rendelkezésre áll. 

• A Phillips kényeztető oldala

cikk-tipus-linkek

Díványakrobata – A női ejakuláció

Már Arisztotelész is tudott róla, a nyolcvanas évekig a vizeletmegtartási problémákkal hozták összefüggésbe, ma leginkább a G-ponttal – a női ejakuláció története gyakorlati útmutatóval.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta