INTIM RÖVIDHÍR

Gyöngysor a kikötözéshez

2010. február 6., szombat 15:24

Sokak számára ismert műfaj a kikötözés, amikor finoman, olykor egészen vadul és erősen a csuklóra, a bokára tekeredik a kendő, netán kötél vagy lánc, a kiszolgáltatottság, az izgalmas látvány és a szorító érzés hatására pedig hatalmasat robban az ember.

cikk-tious-rovid

 gyngysor

Míg egyesek az élményhez szükséges eszközöket az öltözőszekrényben is megtalálják, addig mások nem sajnálják a gyönyörre a pénzt, akad, aki egészen pontosan $2,400 képes elkölteni azért, hogy szert tegyen egy olyan gyöngysorra, amit kimondottan a kikötözéshez terveztek. A Kiki De Montprnasse erotikus bolt kizárólag luxus szexjátékokban utazik, egy tenyérnyi selyem, néhány centi latex annyiba kerül, hogy az embernek végképp elmegy a kedve a kikötözősditől.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta