INTIM RÖVIDHÍR

Kettő az egyben: dildót rejt az akvárium

2010. január 19., kedd 16:40

Nem titkoltan bűnös szándék vezette a tervezőket, amikor multifunkcionálissá tervezték át hétköznapi tárgyainkat – az akvárium például rugalmas dildót rejt.

cikk-tious-rovid

akvariumIgazi kettő az egyben: nappal a tulaj gyönyörködhet a halacskákban, míg éjjel helyet cserélhet az akvárummal...

A Matteo Cibis Studio kreatívjai a maguk módján hirdetik a szexuális szabadságot: olyan tárgyakat rejtettek az ártatlan eszközök alá, amik alatt a nagyi könyvespolca biztosan összecsuklana. A Bibelot Sexuel kollekcióban akvárium, gyertyatartó és asztali lámpa alá rejtett vibrátort vagy dildót találunk, de az ékszerek sem úszták meg a pajzánkodást. Akinek tetszenek a provokatív darabok, az interneten párszáz euróért megrendelheti őket.

Bibelot Sexuel

cikk-tipus-linkek

• Olimpiai orgazmus – Érem mellé szexkütyü
• Luxus segédeszköz 40 000 euróért

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta