INTIM RÖVIDHÍR

Biztonságos tiniszex – Csináld ruhában!

2010. január 18., hétfő 09:07

Egy kaliforniai tervezőcsapat, a Gridnik Creative provokatív megoldást talált a tinédzserek népnevelésére – bár lehet, hogy nem velük van a baj.

cikk-tious-rovid

tiniszexA tiniterhesség, az abortuszok és a tizenéves nemi betegek száma komoly társadalmi problémát jelent még az olyan fejlett országokban is, mint az USA. Éppen ezért dönt egyre több magánszervezet úgy, hogy a maga módján ad választ a kihívásra. A Gridnik Creative tervezőcsapat a tinik fejével gondolkodott, és ha már úgyis nagy divat a „Fuck me!” (és egyéb, szexuális felajánlkozást sejtető) felirat a fiatalok pólóján, kölcsönvették hát az ötletet, és megtervezetek egy feltűnő és provokatív galériát. 

A tervezők a mellékhelyiségeket jelölő kis figurákat mozdították ki álló helyzetből, és parázna, de biztonságos pózokba helyezték őket. Az egyik szexchatel, a másik maszturbál, a harmadik az orális szexet propagálja, a negyedik pedig nadrágon keresztül csinálja.

A magunk részéről annyit tennénk hozzá, hogy talán célszerűbb lenne gumihasználatra bírni őket, mintsem azirányban kampányolni, hogy a valódi helyett a virtuális szexet helyettesítsék előnyben. Arról nem is beszélve, hogy éppen elég nemi betegség szerezhető meg orális úton is... bár tény, hogy teherbe úgy nehezen esik az ember lánya.

Elképzelhetőnek tartjuk, hogy célszerűbb lenne egy olyan nevelőkampány, amely a felnőtteknek szól: hogyan készítsük fel természetesen és eredményesen gyermekünket az élet olyan mindennapi velejárójára, mint a szex. Mert láthatóan nem megy.


Gridnik Creative

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta