INTIM RÖVIDHÍR

A fétis és a funkcionalizmus

2010. január 12., kedd 19:01

A Philips után a Braun is beállt a sorba: az epilátorok, borotvák és ártatlan (?) elektromos fogkefék mellett egy dizájnvibrátorral állt elő.  

cikk-tious-rovid

Bastian Koch, a Köln International School of Design végzős hallgatója az 1970-as 1970-es évek funkcionalista – tömegesen előállított szép és hasznos termékeinek – formavilágát, annak a kortárs formatervezésre gyakorolt hatását tárgyalta diplomamunkájában. Ehhez mintegy kiegészítésül tervezte meg azt a hófehér vibrátort, ami bármikor, bárhol jótékony lazulást ígér. Kíváncsiak lennénk, pályamunkáját hogyan fogadta a zsűri!  

Koch és a vibrátor


cikk-tipus-linkek

• Bűnös segédeszközök
• Háztartási kényeztetés a pajkos világcégtől 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta