INTIM RÖVIDHÍR

A britek közel fele csalta már meg a partnerét

2011. október 28., péntek 15:44

Meglepő eredményt hozott egy brit kutatás: a szigetország lakosságának 47%-a vallotta be, hogy csalta már meg a párját, míg 63% volt kénytelen elismerni, hogy megcsalták.

A nemzet nagy részének hűtlensége ellenére úgy tűnik, a britek megbocsátó típusok: a megkérdezettek 42 százaléka fogadta már vissza a partnerét azután, hogy a másik hűtlen volt. 30%-uk azt is bevallotta, hogy megbocsátaná a párjának, ha az egyéjszakás kalandba bonyolódna.

Vicces eredmények is születtek: több mint 30 százalék engedné, hogy megcsalja a szerelme, ha ez egy hírességgel történne. A megkérdezettek 21 százaléka Cheryl Cole-nak engedné meg, hogy a párjával hetyegjen, a második helyen Angelina Jolie-t (19%), a harmadik helyen pedig Kelly Brookot (13%) találjuk. Az MSN kutatása szerint 25% okolta az alkoholt a félrelépésért, hangsúlyozva, hogy ilyenkor nem tud uralkodni a tettei felett. 20% viszont bosszúból csalta meg korábban hűtlenkedő társát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta