Diszkrét vibrátor geekeknek

Nincs annál szebb, amikor egy csapat formatervező és mérnök azon ügyeskedik, hogy olyan eszközt tervezzenek, ami a lehető legnagyobb örömet képes okozni - és még szép is. Ráadásul profin rejtőzködik!

A Duet nevű szexjáték nagyon gyorsan bejárta a geek sajtót, olyan helyeken cikkeztek róla, mint a gizmodo és Wired. Sikerének nem pusztán az a titka, hogy két - nagyon távoli - funkciót egyesít. Fontosabb, hogy mindkét használati módjában a legjobban teljesít majd, a tervek szerint 16 giga adatot lesz képes tárolni - miközben az akkumulátora is USB-ről töltődik majd.

Mint vibrátor természetesen vízálló, és amikor nem szeretnénk előtérbe tolni a szexjátékainkat, szolidan rejtőzködik az íróasztalon. Egyetlen probléma van vele: aki ismeri a tárgyat, nem biztos, hogy örülni fog, ha a kolléganője a kezébe nyomja a sajátját, hogy töltse le róla az adatokat.

Ez a veszély egyelőre nem fenyeget, ugyanis a diszkrét vibrátor még nincs kereskedelmi forgalomban - sőt, a gyártása sem kezdődött el, a CKIE nevű oldalon lehet felajánlani az adományokat, hogy létrejöhessen ez a hiánypotló eszköz.

Oszd meg másokkal is!
Mustra