INTIM RÖVIDHÍR

Íme két mellrezegtető szexkütyük

2011. július 31., vasárnap 08:47

Szinte valamennyi erogén zónára készült már valamilyen szexkütyü, két újabb találatunk a mell rezegtetését tűzte ki célul.

A Pleasure Kiss művésznevet viselő rezgő kütyü kicsi, de erős, kialakítása pedig különleges, a tappancsos rész a mell stimulálására tervezték, azon apró és finom pontocskák adják le a vibrációt, amivel a mell területén hamar beindul a véráram, a terület pedig érzékennyé válik. Szintén ezt a célt szolgálja az ujjra húzható gépecske, ami a rezgésen kívül nem tud többet, de azt megbízhatóan csinálja. Persze egyik terméknél sem szigorú előírás, hogy csak a mellet lehet célba venni vele, ott lehet rezegtetni őket, ahol éppen jólesik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta