INTIM RÖVIDHÍR

A nők inkább tusolnak, mint szexelnek

2011. július 28., csütörtök 19:17

A nők tusolás, a férfiak szex nélkül nem bírnának ki egy hónapot.

A Women at NBCU legutolsó felméréséből kiderült, a nők inkább bírják szex nélkül egy hónapig, mint zuhanyzás nélkül. A megkérdezett 18 és 54 közötti nők és férfiaknak különféle aktivitásokat tartalmazó listát adtak, majd ebből kellett kiválasztaniuk, hogy egy hónapon át mi az, ami nélkül nem tudnának élni.

A megkérdezettek egyetértettek abban, hogy alvás és internet nélkül nem bírnák ki a harminc napos eltiltást, ami azonban a harmadik választást illeti, a férfiak és nők választása már nem egyezett. Míg a férfiak a szex mellé tettek pipát, addig a nők szeretkezés nélkül kibírnák, de fürdés nélkül már nem.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta