INTIM RÖVIDHÍR

Batwoman is coming outolt

2011. július 26., kedd 19:25

Idén ősszel új karakterekkel bővül a képregényhősök világa, az Egyesült Államok legnagyobb képregénykiadóinak egyike, a DC Comics homoszexuális figurákkal bővíti a stábot.

Ősztől nemcsak Superman, Wonder Woman, Batman és egy kupac jól ismert rajzolt hős kalandjai folytatódnak majd, de a kiadó új, homoszexuális karakterei is bemutatkoznak - írja az advocate.

A hős pár, Apollo és Midnighter például a kiadó egyik tuti befutójának számít. Hozzájuk csatlakozik majd a leszbikus Batwoman és The Question, valamint az afro-amerikai, biszexuális Voodoo is. Nem tudni, milyen hatása lesz, vagy egyáltalán lesz-e annak, hogy ilyen karakterek jelennek meg a képregényekben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta