INTIM RÖVIDHÍR

Szatén bilincs és bimbótapasz - rendhagyó nászajándékok

2011. július 21., csütörtök 20:19

Aki nagyon unja az elcsépelt nászajándékokat, és a zavarba ejtés intézményét is szereti, annak sok szeretettel ajánljuk a nászéjszakára szabott szexjátékokat.

Az online piactéren tényleg úgy tűnik, hogy minden lehetséges piaci rést betapasztottak – a szexuális segédeszközök piacán egészen biztos. Ezt bizonyítja, hogy ma már nászajándékba szánt erotikus ajándékcsomagok is léteznek.

Itt van például az ártatlan fehér csomag, ami hófehér szaténnal és organzával borított bilincset, ehhez illő harisnyakötőt, öntapadó mellbimbótapaszt és toll alapú csiklandozót rejt. De olyan szettet is találtunk, ami kék harisnyakötőt, csipkés bilincset és egy hófehér tangát rejt.

A kínálatból kiderül, hogy valamely ismeretlen okból kifolyólag a mellbimbó díszítéséül szolgáló tapaszok nagyon kelendőek lehetnek, mivel az erotikus nászajándékok listáján állandóan szerepel. Bár gyanítjuk, a hófehér fűző, combfix és kesztyű összeállítás ütősebb.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta