INTIM RÖVIDHÍR

A nők egyre kicsapongóbbak

2011. július 11., hétfő 18:40

A promiszkuitás ma már nem férfiprivilégium, a nők is felveszik a versenyt, a szexuális kielégülés helyett azonban sokan csak így akarnak társat találni.

A Durex egy felméréséből kiderül, hogy Új-Zélandon a legléhábbak a nők, átlagosan 20,3 szexpartnert vallanak be, míg a világátlag 7,3. Sem a terhesség, sem a szexuális úton terjedő betegségek nem tántorítják el őket a szextől.

A statisztikai adatokat igazolja azt a megfigyelés is, miszerint a fiatal lányokra egyre jellemzőbb a promiszkuis viselkedés, a jelenség indoka pedig nem a szexuális éhség, valamiért szükségét érzik annak, hogy a fiúkkal rivalizáljanak - olvasható az nzherald oldalán.

Az egyéjszakás kapcsolatokban otthonosan mozognak, azokkal is ágyba bújnak, akit egyáltalán nem ismernek - a lányok pedig igyekeznek lépést tartani a fiúkkal, szexben is olyanok akarnak lenni, mint ők. Felmérések mutatják, sok tinédzser lány azt se tudja megmondani, hogy pontosan kivel is szexelt előző éjszaka.

Fotó: Matthew Romack
Fotó: Matthew Romack

Szakértők szerint a jelenség azonban nemcsak a tinikre jellemző, nagyon sok, a harmincas éveiben levő nő érzi úgy, hogy a férfit úgy tudja megszerezni, ha szexuálisan többet kínál. A tinilányokhoz hasonlóan ők is hamar ágyba bújnak az illető férfival, legtöbbször anélkül, hogy ismernék, vagy tudnák, van esély a kapcsolatra. Előbb tárulkoznak ki szexuálisan, minthogy tisztában lennének azzal: emocionálisan is rábízhatják magukat a másikra. Sajnos sok nő pont így szerez sebeket, az egyéjszakás kalandból ugyanis az esetek többségében semmi nem lesz. A jelenség hatására egyre több szakértő érzi égető szükségét a nőket támogató kampányoknak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta