Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

INTIM RÖVIDHÍR

Dollárezreket érő szexjátékok sznoboknak

2011. július 7., csütörtök 19:13

Embere válogatja, hogy kinek mennyit ér saját szexuális öröme, van, aki egy vibrátorért is képes több ezer dollárt kiadni - egy háromezer dolláros arany rezgő kütyü a hülyének is megéri.

Aranyból öntött férfijáték

Potom 1,317.95 dollárt kérnek azért a férfi luxus segédeszközért, melynek alapanyaga nemesacél vagy 18 karátos arany - és hogy szex közben is megmaradjon a stílus, az Earl névre keresztelt szexjátékhoz mandzsettagomb is tartozik.

Igazgyöngy izgatók

A mitológia szerint az igazgyöngy Afrodité könnycseppje - és ezekből a cseppekből fűzték fel azt a 430 dolláros gyöngysort, amit pajzán izgatáshoz terveztek.

Pazar szexékszerek

A luxuskategóriás szexjátékok többsége kézműves darab, ahogy a Betony Vernon mellcsipesz lánc is, amiért csekély 2,800.00 dollárt kérnek, és akkor még nem is említettük a 3,475.00 dolláros unikornis izgatót.

2 milliós csodavibrátor

Aranyból öntötték ki Inezt, a vibrátort is, melynek az ára is arany: 9,798.00 dollárt kérnek érte, cserébe pedig öt különböző fokú, diszkréten halk rezgést adnak cserébe. A hülyének is megéri.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta