16

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Dollárezreket érő szexjátékok sznoboknak

Embere válogatja, hogy kinek mennyit ér saját szexuális öröme, van, aki egy vibrátorért is képes több ezer dollárt kiadni - egy háromezer dolláros arany rezgő kütyü a hülyének is megéri.

Aranyból öntött férfijáték

Potom 1,317.95 dollárt kérnek azért a férfi luxus segédeszközért, melynek alapanyaga nemesacél vagy 18 karátos arany - és hogy szex közben is megmaradjon a stílus, az Earl névre keresztelt szexjátékhoz mandzsettagomb is tartozik.

Igazgyöngy izgatók

A mitológia szerint az igazgyöngy Afrodité könnycseppje - és ezekből a cseppekből fűzték fel azt a 430 dolláros gyöngysort, amit pajzán izgatáshoz terveztek.

Pazar szexékszerek

A luxuskategóriás szexjátékok többsége kézműves darab, ahogy a Betony Vernon mellcsipesz lánc is, amiért csekély 2,800.00 dollárt kérnek, és akkor még nem is említettük a 3,475.00 dolláros unikornis izgatót.

2 milliós csodavibrátor

Aranyból öntötték ki Inezt, a vibrátort is, melynek az ára is arany: 9,798.00 dollárt kérnek érte, cserébe pedig öt különböző fokú, diszkréten halk rezgést adnak cserébe. A hülyének is megéri.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek