INTIM RÖVIDHÍR

A csókmaszkban csak a nyelvek érintkezhetnek

2011. június 28., kedd 11:51

A szexben a megvonás, a távolságtartás, a tiltás kiváló vágyfokozó, ezért is van akkor a sikere azoknak a szexuális kellékeknek, amik nem engedik a teljes birtoklást, a teljes érintést – mint a csókmaszk.

Didier Faustino portugál művész kreativitását dicséri az a fehér csókmaszk, ami a kíváncsi szemek elől fedi el a csók látványát. A Doppelgänger nevű maszkba meghatározott szög mellett illeszthető a fej, és csak a középső lyukon át kapnak zöld utat a nyelvek. A maszk művészi lényege, hogy egyszerre tart távolságot és enged közel, kontrollálja a csókot, de meg is engedi, akadályoz, meg mégsem.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta