INTIM RÖVIDHÍR

Jelek, amik elárulják: a pasi odavan érted

2011. június 26., vasárnap 19:28

Képes miattad mindenki előtt hülyét csinálni magából, szeret veled dicsekedni, és az ágyban is mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen? Akkor bizony nyert ügyed van.

A Glamour  - értitek, szakirodalom - összegyűjtött néhány olyan rejtett jelet, amelyek alapján biztosan tudhatod, hogy a pasi megőrül érted. Ha például úgy csinál mindent, ahogy te szereted – úgy veti meg az ágyat, úgy csinálja a rántottát –, biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van és az is jelzésértékű, ha azonnal (de legalábbis 2 percen belül) válaszol az üzeneteidre. Az sem utolsó szempont, ha a tenyerén hordoz és egy igazi hölgyhöz méltó bánásmódban részesít: például kinyitja neked a kocsiajtót.

Akkor is van okod az örömre, ha bevallása szerint úgy szeret, ahogy vagy: smink nélkül, természetesen – és különösen azokért a tulajdonságaidért van leginkább oda, amiket te kifejezetten utálsz magadban. Ha adott esetben képes alávetni magát az olyan programoknak is, amit egy épeszű férfi normál esetben messziről elkerül, biztos lehetsz a szerelmében. Ugyanez mondható el, ha kényeztet az ágyban és mindent megtesz, hogy boldoggá tegyen, ráadásul még romantikus is. Szeret veled dicsekedni és mindenkinek büszkén újságolja, hogy milyen okos, tehetséges, etc. vagy? Borítékolhatod, hogy megőrül érted. Ez akkor is érvényes, ha támogatja a terveidet és hisz az álmaidban, vagy ha képes hülyét csinálni magából csak azért, hogy neked imponáljon.

Szereted a női magazinokat?

 • 113
  Nagyon, mindig elolvasom benne a szextippeket
 • 318
  Hogyne, igazi vécéirodalom
 • 154
  A barátnőmét szoktam csak átlapozni, 3 perc alatt végzek vele
 • 467
  Pénzt nem adnék érte, így csak a fodrásznál nézem át a régi számokat
 • 139
  Nincs olyan, hogy női magazin, csak jó meg szar magazinok vannak
 • 476
  Trollololol

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta