INTIM RÖVIDHÍR

A pornóban is terjed az óvszer

2011. június 19., vasárnap 18:35

Az óvszer a pornófilmek legritkább kelléke, Amerika-szerte azonban egyre többen kampányolnak amellett, hogy a szexmunkások is gumiban dolgozzanak, úgy hiszik, ezzel a mintával a szexuális úton terjedő megbetegedések száma is visszaszorítható lenne.

Szexaktivisták úgy gondolják, hogy az óvszer használata elsősorban a meleg pornográfiában lenne nagyon fontos, a legtöbb fiatal számára ugyanis mind a mai napig a pornó a szexuális minta - írja az edgemiami. Sok meleg fiatal legelőször a korhatáros felvételeken találkozik a melegszexszel, ha pedig ezekben a filmekben is megjelenne az óvszer, az előmozdítaná a védekezi hajlandóságot. Az óvszer használat mellett kampányolók között van olyan egykori pornós is, aki munkája során lett HIV+.

A biztonságos pornó kérdése persze megosztja a véleményeket, míg az egyik oldal azt igyekszik bizonyítani, hogy a pornó mind a mai napig a fiatalok szexuális felvilágosító platformja, addig az ellenoldal azt hangoztatja, hogy a pornó a nagyok műfaja, az nem hivatott felvilágosító funkciót betölteni. Mindenesetre a lényeg, hogy néhány filmes nyitott a biztonságos műfajra.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta