INTIM RÖVIDHÍR

A melleket izgatja a mandulaolaj

2011. június 12., vasárnap 19:30

A csiklóbalzsam után megérkezett a legújabb szexuális stimulátor, a mellkrém, ami a cicik érzékenységéről gondoskodik.

A női mell a legfontosabb erogén zónák egyike, éppen ezért érdemes minél tovább elidőzni rajtuk – például masszázs formájában, mellolajjal.

Nem egy újabb mellnagyobbító csodaszerről van szó, egy újabb szexuális tuningtermékre bukkantunk, ami legalább annyi hasznos és jótékony összetevőt tartalmaz, mint a csiklókrém.

Azon kívül, hogy ápolja és hidratálja a bőrt, érzékennyé és puhává is teszi, a terület véráramlását felpaprikázza, ennek köszönhetően a szexuális érintésekre is érzékenyebben reagál a mell. A krém méhviasz alapú, tele van mindenféle vitaminnal és mandulaolajjal, és persze nemcsak a mellre, de a test többi részén is lehet használni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta