INTIM RÖVIDHÍR

Pornóval a környezetvédelemért

2011. június 10., péntek 19:24

Szexuális tartalmú fotók és videók értékesítéséből befolyt pénzzel akarja támogatni egy norvég csapat a természetvédelmet. Kétes eredet miatt a pénzt nem nagyon akarja elfogadni senki sem.

A szex és a természetvédelem két abszolút összehozható műfaj, így vélekedik erről az a skandináv ökopornós csapat is, akik 345 ezer dollárt gyűjtöttek össze úgy, hogy +18 tartalmú fotókat és videókat értékesítettek a zöld ügy érdekében. Az összejött pénzt azonban nem tudják kinek adományozni, a WWF (World Wildlife Fund) ugyanis nem fogadta el az összeget.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta