INTIM RÖVIDHÍR

A hálás nők szülinapot tartanak új cicijüknek

2011. június 8., szerda 19:09

Új trend a nők körében: mellnagyobbító műtétjük évfordulóját ülik meg.

A Boobirthdays-nek nevezett ünnepségeket megörökítő képeket és élményeket blogjaikon és plasztikai sebészettel kapcsolatos oldalakon osztják meg. A bulik célja, hogy más nőkben is tudatosítsák, hogy ha azok elégedetlenek az életükkel csupán a mellméretük miatt, ne féljenek elgondolkodni egy esetleges sebészeti beavatkozáson.

"Sok páciensünk tartja a kapcsolatot olyan nővérekkel, akik a műtétjük során segítségükre voltak, és ők mesélték, hogy közülök sokan megünneplik a mellnagyobbító beavatkozás évfordulóját, és őket is meghívják ezekre az ünnepségekre " - mondta Lisa Littlehales, az egyik ilyen műtéteket végző klinika nővére. "Számos nő életében ez a dátum egy fordulópontot jelez, amikor az önbizalomhiányos állapot helyett végre jól kezdték érezni magukat a bőrükben."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta