INTIM RÖVIDHÍR

Amikor lekurváz a törülköző

2011. május 31., kedd 19:37

Senki ne lepődjön meg, ha hotelszobájában esetleg lekurvázzák. Egy tervezőcsapat ugyanis olyan fürdőszoba kellékeket dobott piacra, amikre a ribanc szót hímezték.

Sokak lételeme a megbotránkoztatás, egy ismeretlen belső kényszer hatására folyamatosan csak provokálnának. Feltételezzük, hogy így érezhetett az a tervezőcsapat is, ahol olyan fürdőszoba szettet terveztek, amire olyan szavakat applikált, hogy: kurva, ribanc. Ezt a két szót hímezték a törülközőkre, fürdőpapucsokra és párnákra, de ezt nyomtatták a szappanba és a fogmosópohárra is. A kísérőszöveg alapján nagyszerű ajándék lehet valentin napra, évfordulókra, váláshoz és eljegyzésre is. Ezek után tényleg jó lenne tudni, hogy mit gondolhatott a tervező.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta