INTIM RÖVIDHÍR

A Matrjoska baba és az alma is vibrátor lett

2011. május 29., vasárnap 19:40

A Matrjoska babára is rátetette kezét a szexipar, a formás baba a piros almával egyetemben.

A mai világban semmi sem szent, még az ártatlan Matrjoska babában is meglátták a +18 tartalmat. Egy neves segédeszközgyár a színes baba formáját kopírozta le, és egy selymes, puha, valamennyi erogén zóna izgatására alkalmas rezgőséget készítettek belőle. Az ötfokozatú vibrátor vízálló, csendes, erős, és nemcsak a nők, de a férfiak is használhatják.

Szintén a gyártó termékpalettáján akadtunk rá az almavibrátorra, ami a bibliai gyümölccsel ellentétben minden, csak nem tiltott. A Matrjoska babához hasonlóan ez is dinamikusan rezeg, de ha úgy szeretnénk pulzál vagy hullámzik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta