INTIM RÖVIDHÍR

Ha nem eszel húst, óvszered is vegán legyen

2011. május 28., szombat 19:13

Vegánnak lenni nem könnyű, hiszen az állati eredetű élelmiszerek, kozmetikai cikkek, tisztítószerek, ruházat és egyéb, például szexuális kellékek helyettesítése nem egyszerű - de a vegán óvszer óta tudjuk, hogy minden megoldható.

A vegán ember minden olyan termékről lemond, aminek a legkisebb köze is van az állatokhoz, azok kizsákmányolásához. Például nem esznek mézet, nem hordanak bundát, állatokon tesztelt kozmetikumokat sem használnak, és olyan óvszert se vásárolnak, amelynek állati eredetű összetevője van - a legtöbb óvszer egyik eleme a kazein, egy magas minőségű fehérje, ami a tehéntej alvadásakor keletkezik. Aggodalomra azonban semmi ok, rég kifejlesztették azt az óvszert, ami kizárólag növényi alapú összetevőkből készült.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta