INTIM RÖVIDHÍR

Ateistaként állítólag jobb a szex

2011. május 27., péntek 19:51

A legfrissebb felmérés szerint ateistaként jobb a szex, mert vallásos társaikkal szemben ők bűntudat és szégyenérzés nélkül tudják élvezni a szexet.

A Kansas Egyetem pszichológus kutatói 14 500 vállalkozó részvételével készítették el felmérésüket, melynek egyik legszembetűnőbb pontja a  bűntudat volt. A válaszokból kiderült, hogy a vallásos résztvevők szexuális életük minőségét jóval alacsonyabbra értékelték, mint hitetlen társaik, ennek egyik oka pedig maga a bűntudat volt - írja a Dailymail.

Legjobban a mormonok szenvednek ettől a problémától, a bűntudatukat tízből 8,19-re pontozták, de mögöttük szorosan végeztek a baptisták, a pünkösdiek, a jehova tanúi és az adventisták is. A katolikusok 6,34-re értékelték a bűntudatukat, a lutheránusok 5,88-ra, míg az ateisták 4,71-re, az agnosztikusok pedig 4,81-re.

A felmérés azt mutatja, hogy a hitetlenek gyakrabban beszélnek szexuális vágyaikról, fantáziáikról, a szexet pedig jobban tudják élvezni. Bár mindkét csoport beismerte, hogy rendszeresen végez önkielégítést, orálisan is szexel, pornót is néz, sőt, sokuknak afférjai is vannak, a vallásos válaszadók mégis beismerték, vallásuk miatt nem tudják teljesen átadni magukat az élvezetnek. Megbánástól szenvednek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta