INTIM RÖVIDHÍR

Kihagyhatatlan: Cukorbugyi és a vibrátoros fürdőrózsa

2011. május 26., csütörtök 18:47

Fogyasztásra alkalmas szexuális segédeszközöket láttunk már eleget, de színes cukrokból felfűzött farokgyűrűt, harisnyakötőt, tangát, melltartó még nem. Pedig ilyen is van, meg vibráló fürdőrózsa is.

Az őrült szexkütyük tárháza tényleg kifogyhatatlan, a cicilabda után most két újabb elmés találmányra leltünk.

A pénztárgépek mellé pozicionált, színes, ehető cukrokból felfűzött karkötőket mindenki ismeri, de az ennek analógiájára készített fehérneműket már nem biztos. A cukor alapú tangák, melltartók, harisnyakötők és péniszgyűrűk olyan szexuális játékszerek, melyek értelmét és használatát senkinek nem kell elmagyarázni.

A cukorbugyi mellett találtunk rá arra a látszólag ártatlan fürdőrózsára is, melynek pikantériája, hogy nemcsak habosít, de vibráló szexkütyüként is megállja a helyét. Izgalmas. Várjuk az újabb hülyeséget.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta