INTIM RÖVIDHÍR

A mellmasszírozás jó stresszűző

2011. május 24., kedd 19:50

A mindennapi stresszel szemben mindenki másképp veszi fel a kesztyűt, míg egyesek meditálnak, nyugtatókat nyelnek vagy cigiznek, addig mások egész egyszerűen női melleket masszíroznak.

A női kebel masszírozása a férfiak számára hatékony nyugtató, ezt bizonyítja, hogy Japán-szerte számtalan műmell automata üzemel, a pihe-puha, zselével töltött, mellbimbós gumikeblek ugyanis végső kapaszkodót jelentenek azoknak, akiknek a stresszoldás egyéb metódusai nem váltak be. A cicilabdák nyomkodásának pszichológiáját talán egyetlen férfinak sem kell elmagyarázni, a női mell úgy ahogy van, csodálatos.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta