INTIM RÖVIDHÍR

Az elnyűtt vibrátorért hűségpontok járnak

2011. május 23., hétfő 19:04

A szexuális segédeszközök újrahasznosítását hirdették meg Anglia-szerte: aki a megadott címre elküldi megunt, elhasznált vagy tönkrement segédeszközét, az hűségpontokat kap cserébe, amiket aztán vadiúj, vadi-modern eszközökre tud beváltani.

Angliában egy új újrahasznosítási rendelkezés alapján minden elektromos berendezést – tehát szexjátékot is – a kijelölt hulladékgyűjtő telepre kell szállítani, amiből Anglia-szerte közel ezer darabot létesítettek. Mivel szexuális segédeszközét érthető módon senki nem szeretne személyesen leadni, a Rabbit Amnesty vállalta az összegyűjtést, a megadott címre nemcsak a szexjátékokat, de megunt kenyérpirítót is el lehet küldeni, amik után meghatározott bónuszpontokat kapnak a beküldők, amit aztán új szexkütyükre vagy jótékonysági akciókra fordíthatnak. Aki szeretné megnézni, hogyan zajlik a segédeszközök újrahasznosítása, az itt találja az angol nyelvű videót.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta