INTIM RÖVIDHÍR

Létezik mély-izomerősítő gésagolyó

2011. május 22., vasárnap 18:27

Keresztezték a gésagolyót és a mezei vibrátort, piacon a rezgő hüvelygolyók.

A Jopen Vanity Vr1 nevet viselő szexjáték az első olyan gésagolyó, ami állítólag magától tornáztatja a hüvelyizmokat, az eszköz falába ugyanis egy olyan speciális panelt applikáltak, ami érintésre azonnal reagál, ha a hüvelyizom megszorítja az eszközt, az erős vibrációval reagál. Persze a szexkütyü nemcsak a mélyizmok edzésére jó, a torna üzemmód kikapcsolható, mezei vibrátorként is kiválóan funkcionál.

A több fokozatú, szilikon alapú vibrátorral a fürdőkádban is lehet gyakorlatozni, vízálló, és buborék alakú társához hasonlóan szintén két motor meghajtású, de csendes és diszkrét. Ha a kis gép megadná magát, egyszerűen fel kell rakni töltőre.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta