INTIM RÖVIDHÍR

Pucér, androgün modell került címlapra

2011. május 21., szombat 18:30

Meztelen címlapfotóval borzolja a kedélyeket a Dossier magazin, a borítón a híres androgün férfimodell, Andrej Pejic pózol.

A Barnes & Noble könyvesbolt-lánc, mint a magazin egyik forgalmazója, arra szólította fel a magazin tulajdonosait, hogy az aktuális számot csomagolják be, azon ugyanis a kétnemű férfimodell, Andrej Pejic fedetlen felsőtesttel, nőnek sminkelve pózol.

A Dossier alapítói számítottak rá, hogy a kép heves vitákat szül majd, arra azonban nem, hogy átlátszatlan csomagba kell helyezniük a lapot – írja a jezebel. A Dossier azonban visszautasította a kérést, a magazin többi nemzetközi forgalmazója ugyanis semmi kivetnivalót nem talált a címlapban.

A szőke Andrej Pejic jól ismert név a divat világában, aki ha kell, nőnek, ha kell, férfinak vagy akár robotnak öltözik. A magas, vékony modell a legutóbbi New York-i Fashion Weeken például öt férfi és négy női ruhadarabot mutatott be, de Gaultier menyasszonyi ruháját is viselte már.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta