INTIM RÖVIDHÍR

100-ből 27 férfi fotózza magát meztelenül

2011. május 18., szerda 19:02

A Playboy felméréséből kiderült, hogy a szexuális élet felpaprikázása érdekében az amerikaiak negyedéről készült már meztelen fotó vagy videó.

A 15 perces felmérésben 1210 férfi és 1100 nő vett részt, amelyből kiderül, hogy a férfiak 27 százaléka, a nők 23 százalékáról készült már meztelen fotó vagy videó, míg a férfiak 15 százaléka és a nők 9 százaléka filmezte már magát szex közben. Tizenhat százalék a mobilt is rendszeresen beveti, erotikus üzeneteket, fotókat küld partnerének. És ha már a mobiltelefonnál tartunk, a férfiak 17, a nők 15 százaléka szex közben is képes felvenni a telefont, szexuális életük felpörgetését pedig sokan a pornótól várják. A férfiak 44, a nők 36 százaléka ismerte be, hogy szex közben pornót néz.

Készült már rólad meztelen kép vagy videó?

  • 258
    Igen, persze
  • 156
    Nem, dehogy
  • 118
    Ez neked poszt/kishír?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta