INTIM RÖVIDHÍR

A MILF-ek a harmadik legkeresettebb szexuális tartalom

2011. május 8., vasárnap 19:38

Kinsey riportja után megérkezett egy újabb átfogó szexelemzés, ami rávilágít a 21. század emberének összes devianciájára. Top 10-es listán a leggyakoribb kulcsszavak.

A Kinsey Riport óta az emberi szexualitás témakörében készített legnagyobb feltáró kutatásaként említi Ogi Ogas és Sai Gaddam könyvét (A Billion Wicked Thoughts – Egymilliárd mocskos gondolat) a New York Post.

A szerzők több millió nemzetközi erotikus, pornográf weboldalt vizsgáltak át, az összegyűjtött információkat pedig nemrég publikálták. A könyvben olyan nemi vágyódásokra világítanak rá, melyekről gyakran a szexuálpszichológusok sem tudnak, állítják a szerzők.

Felfedett szexuális vágyak

A kutatásból kiderül, hogy a heteroszexuális férfiak az erotika jóval szélesebb spektrumát élvezik, mint azt valószínűsítették. A transzszexuális és MILF tartalmú portálokat például gyakran látogatják, de a lábfétis szintén keresett műfaj.

A heteroszexuális nők vágyai sem maradnak ki az elemzésből, ők a meleg férfiakról szóló románcokról szeretnek olvasni, esetükben azonban nem a szex a vonzó, sokkal inkább az emóció. (A Túl a barátságon c. film közönségének legnagyobb része heteroszexuális nők közül került ki).

A Google szexszavai

A szerzők nem akarnak magyarázatot adni a szexuális vonzalmakra, egyszerűen a számok mentén elemzik a jelenségeket. A Dogpile segítségével a Google, a Bing és a Yahoo szexuális tartalmú találatait is összeszedték, egy tízes listán az alábbi témakörök a legkeresettebbek:

1.      Fiatal (13,5%)

2.      Meleg (4,7%)

3.      MILF (4,3%)

4.      Mellek (4%)

5.      Feleség megcsalása (3,4%)

6.      Vaginák (2,8%)

7.      Péniszek (2,4%)

8.      Nem nevesíti a könyv, annyira gusztustalan

9.      Segg

10.    Pompomlány

A szexuális szakirodalom

A könyv fogadtatása jó, számtalan szexuálterapeuta állítja, hogy a könyv hiánypótló, a meglevő szakirodalmak hasznos kiegészítője, a szexuális gondokkal küzdő páciensek gyógyításában hatékony eszköz. A könyvnek köszönhetően számtalan szexuális jelenségről kiderül, nem deviáns vagy perverz viselkedési forma, hanem egy mára már felismert szexuális vonzódás. Példának pedig felhozzák az egyik legkényesebb témát: heteroszexuális férfiak meleg szexuális tartalmakhoz való vonzódását. Ma már ez egyáltalán nem tartozik az abnormális kategóriába, és nem is jelenti azt, hogy az illető meleg. Sőt, ma már azt is tudjuk, hogy a heteroszexuális férfiak akarva-akaratlanul, de gyakran fantáziálnak a péniszről.

A szerzők szerint a világháló megjelenése alapjaiban változtatta meg a szexualitást, az anonimitásnak köszönhetően a nemi vágyak kiszélesedtek. (Míg az USA-ban 1991-ben, az internet születése előtt mindössze 90 darab pornómagazint nyomtak, addig mára több mint 2,5 millió pornóoldalt tilt a CYBERsitter). Ma már olyan tartalmak is elérhetővé válnak, melyekről korábban álmodni sem mertek, vagy egyáltalán nem is tudtak a létezésükről.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta