INTIM RÖVIDHÍR

Már van nedves intim törlőkendő férfiaknak is

2011. május 2., hétfő 18:34

A nedves törlőkendő számtalan formája létezik már, kifejlesztették smink ellen, bébipopsira, az intim zónára, portörlése, monitorra, de ma már kapható a férfiak számára készült intim törlőkendő is, melynek célja a szagtalanítás.

A tavaszi virág illatú intimkendőt azoknak az uraknak készítették, akik napközben is szeretnének felfrissülni, illetve fontosnak tartják a szex előtti és utáni gyors tisztálkodást, pontosabban szagtalanítást. A gyártó ugyanis azzal a szlogennek hirdeti a terméket, hogy a szag igenis számít. A kendő számtalan kiszerelésben kapható, a bokszer alatti tavaszi frissesség pedig garantált.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta