INTIM RÖVIDHÍR

Már a gyógyszertárban is lehet vibrátort venni

2011. április 24., vasárnap 18:40

Szexuális segédeszközeit alapesetben a szexboltban vagy az online piactéren szerzi be az ember, nem úgy az USA-ban, ahol már a gyógyszertárostól is lehet kérni a vibrátort.

Néhány bevállalós gyógyszertárlánc bővített a termékpalettáján, és a gyógyszerek, kozmetikumok mellett megjelent néhány szexuális segédeszköz is - írja az msnbc. Az ötletet egy 2008-as közvélemény-kutatás adta, amelyből kiderült, hogy az amerikai nők zöme használ otthon vibrátort, gyakran partnerével együtt teszi azt; a vásárlók között pedig sokan voltak, akik rákérdeztek, hogy a gyógyszertárban kapható-e.

A tulajdonosoknak nem kellett több, a polcokon ma már ott csücsül a Tri-Phoria vibrátor és a Durex Allure, melyek sikerszámban mennek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Durex eladási rátája az elmúlt hat hónapban hatvan százalékkal megugrott. Ezzel a lépéssel pedig közelebb kerültünk ahhoz, hogy a szexuális segédeszköz is hétköznapi fogyasztási cikké váljon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta