INTIM RÖVIDHÍR

Pajzán útitárs: a rúzsvibrátor

2011. április 23., szombat 18:44

A vibrátorok látványos formai változásokon estek át az utóbbi években, az igényes, és gyakran irreálisan drága darabokról nem lehet mindig megállapítani a funkciót. A rúzs mögé bújtatott vibrátor pont ilyen.

Gyártója szerint a MIA a legpajzánabb útitárs, ami bárhol és bármikor készen áll, ha használójának úgy tartja kedve. Diszkért megjelenése miatt elsősorban azoknak ajánlják, akik nem vonzódnak a hagyományos vibrátorokhoz, vagy soha nem volt még dolguk szexjátékkal. A pehelysúlyú (32 g) rúzsvibrátor alapanyag testbarát szilikon, egy órányi töltés (USB) után pedig 1,5 órán át küldi a csendes rezgéseket. Az ára közel 13 ezer forint.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta