INTIM RÖVIDHÍR

Szexszel akarják szabotálni a királyi esküvőt

2011. április 20., szerda 18:58

Kizárólag símaszkban feszítő anarchisták zavarhatják meg Kate Middleton és Vilmos herceg mennyegzőjét.

Az Express brit lap szerint akár több száz szellősen öltözött (fiúknak balaklava, lányoknak balaklava + vörös rúzs) anarchista fiatal jelenhet meg az április 29-ére meghirdetett királyi esküvőt kísérő felvonuláson.

A szervezők korábban G20 találkozókon tüntettek, ám ezúttal a brit kormány megszorító intézkedései, a monarchia intézménye ellen, illetve azért is tiltakoznak, hogy az adófizetők pénzét királyi pompára herdálják. Swinger-klubok tagjait és amatőr pornókészítőket toboroznak, de a királyi frigy sikerességét is szem előtt tartják, ezért szexi eseményt ígérnek.

Hogy pontosan mi is fog történni, azt nem tudjuk, az egyik szervező viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy egy orgiát sem lehet előre megtervezni. Az akció facebook csoportján eddig 180 résztvevő jelentkezett.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta